reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziewczyny już tu się żegnałam ale jednak cały czas zaglądam co tu piszecie. Owulacje miałam około 9.11 i ja już oczywiście mam wszystkie objawy 😂 jak wy wytrzymujące z czekaniem na test? Mnie już tak nosi chyba mi trochę odbiło z ta ciąża.
Ja tam sikam od 8dpo 🙈 w udanym cyklu nawet sikałam od 7dpo i nawet wyszła mi fałszywka 😂 później nic do 11dc i w 12dc nagle pozytyw bo wielkich bólach okresowych 🙈 nie wyszło ale to już roletka 🤷 natomiast nie bez powodu podkusiło mnie siknięcie jeszcze ten jeden raz 😂

reklama
Mi brakuje, żeby mnie stary porządnie wymasował 😅😅 Kiedyś nie byłoby z tym problemu, a teraz ciągle tylko albo zmęczeni, albo jego też coś boli... Ehh chyba się zestarzeliśmy
U nas śmiesznie....dwoje fizjoterapeutów (co prawda dziecięcych) ale zdecydowanie ogarniamy masaże iii? No właśnie 😂 "daj spokój, szkoda stawów" , "miśku, szanuj dłonie" , "nieeee zmęczeni jesteśmy" 😂😂😂 raczej działamy jak potrzebujemy się poskładać do kupy 😂 ale to ostateczność

Ja tam sikam od 8dpo 🙈 w udanym cyklu nawet sikałam od 7dpo i nawet wyszła mi fałszywka 😂 później nic do 11dc i w 12dc nagle pozytyw bo wielkich bólach okresowych 🙈 nie wyszło ale to już roletka 🤷 natomiast nie bez powodu podkusiło mnie siknięcie jeszcze ten jeden raz 😂
Heheh No to nieźle. I nie stresowało Cię to testowanie codzienne jeszcze bardziej? Ehh
To w ogóle powinno być tak ze człowiek jest zdecydowany se policzył kiedy co i maja być dwie kreski i już 🤣

Ale puszcza fałdkę dopiero po wyjęciu igły? To ważne. Niech łapie taką, żeby nie czuł pod palcami wstrzykiwanego leku. :)
A nie wiem, bo oczy zamykam 😅🙈 ale przeczytam mu instrukcje i zobaczymy jak jutro pójdzie :D ale jestem zaskoczona, że nie ma oporów przed robieniem zastrzyków, bo sam mdleje przy pobieraniu krwi 😅

reklama
A nie wiem, bo oczy zamykam 😅🙈 ale przeczytam mu instrukcje i zobaczymy jak jutro pójdzie :D ale jestem zaskoczona, że nie ma oporów przed robieniem zastrzyków, bo sam mdleje przy pobieraniu krwi 😅
Haha. :D Czasem ludzie tak mają, że jeśli to ich dotyczy, to jest im słabo, a u kogoś na luzie. Dobrze, że podołał i nie ma z tym problemu. :)

Do góry