Lilli2
Fanka BB :)
Dziękuję, że pytaszTrzymam kciuki, żeby wszystko bylo idealnieA jak się czujesz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, że pytaszTrzymam kciuki, żeby wszystko bylo idealnieA jak się czujesz?
Ja mam czasem tak ze jednego dnia już jest teoretycznie kreska taka sama albo ciut mocniejsza niż testowa, a na następny dzień jest jeszcze grubsza. Wiec za pik uznaje drugi wynik i wtedy pokrywa się z temp. i owu jest następnego dniaI w takich chwilach właśnie ja głupieje, kiedy właściwie jest ten pik.
Hormonalny koktajl w Twoich żyłach bez wątpienia nie pomaga w utrzymaniu stabilnego stanu emocjonalnego i stałej, pełnej mobilizacjiDziękuję, że pytaszróżnie.. raz czuję się jak wojowniczka a raz jak ofiara losu. Do tego najbliższa koleżanka z pracy powiedziała mi, że jest w ciąży, więc to taka dodatkowa presja. Ale staram się wychodzić z założenia, że co ma być to będzie. Jak się nie uda to skupię się na karierze i spełnianiu innych marzeń
![]()
Tego Jej życzęSzkoda tylko ze się nie załapie bo 30.11 sika dwie kreski![]()