Aksamitka28
Fanka BB :)
Mam nadziejęMusi się udaći to szybciej niż w lutym
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadziejęMusi się udaći to szybciej niż w lutym
![]()
Celiakia niestety też ma dużo z nie przyswajaniem witamin. Dodatkowo nieleczona to swego rodzaju permanentny stan zapalny. Nieleczona może utrudniać zajście w ciążę lub powodować poronienia.Jedyny plus że dał mi nie wiedzieć czemu badanie na celiakię ale jak już dał to zrobię bo czemu nie![]()
Brzmi jak planMam nadziejęjak nie teraz z flavamedem
to w styczniu
bo wtedy już będzie cały cykl na dzieciorobnym magnezie
Jak to nie zadziała to w lutym idę szukać jelitówki
![]()
W żłobkuNie mów tu takich rzeczygdzie tu dorwać jelitówkę
![]()
Tylko przy celiakii wydaje mi się że powinnam mieć chyba jakieś objawy np jelitowe. Nie wiem nie znam się kazał to zbadam ale raczej do niego nie wrócę przez to jak mnie potraktował od drzwi nie patrząc nawet w wyniki badań które przyniosłam.Celiakia niestety też ma dużo z nie przyswajaniem witamin. Dodatkowo nieleczona to swego rodzaju permanentny stan zapalny. Nieleczona może utrudniać zajście w ciążę lub powodować poronienia.
My w święta na zmianę, albo u jednych albo i drugich. Szkoda czasu na jeżdżenie 300km. Ewentualnie w drodze powrotnej zajeżdżaliśmy.U nas święta to czasu typu "byle przeżyć"Wigilia u teściów, z niej 220 km Wigilia u moich rodziców + 1 dzień świąt. W drugi dzień świąt wracamy prosto na obiad u teściowej
żeby było zabawniej rok temu z uwagi na maluszka nigdzie nie szliśmy iii? Mój mąż zapytał rodziców co robią w sylwestra....wyszło, że teściowa do pracy i teść zostaje sam....to może my do niego wpadniemy
no i spędziliśmy sylwestra z teściem
było miło ale no... Wiecie... Kurcze... mogliśmy pić szampana i uprawiać dziki seks
![]()
Może kiedyś dorośniemy do świąt na zmianę...My w święta na zmianę, albo u jednych albo i drugich. Szkoda czasu na jeżdżenie 300km. Ewentualnie w drodze powrotnej zajeżdżaliśmy.
Sylwester w domu z pieskami. Jemy leczo i układamy puzzle. Rok temu nie udało się ułożyć.
Ja po prostu chcę odpocząć, a nie w biegu. Może to i lenistwo.Może kiedyś dorośniemy do świąt na zmianę...![]()