babielato_
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja dziś ci owulaka wstawię na pocieszenieNo właśnie nie! Co to za maniery żeby dzień wolny od testowań robić na kreskach![]()
Dawaj, popatrzymy sobieTo ja dziś ci owulaka wstawię na pocieszenieza to końcówka miesiąca szykuje się gorąca
Ja bardzo wierzę że z 1 grudnia zmienię grupę na mamuśki z wamiDawaj, popatrzymy sobieNoo ja tak czekam tylko żeby brzuszki powstawiać
![]()
Ojej nieee... Herbata z mlekiem dla mnie brzmi źleA pro po tematu jedzenia. Mi od jakiegoś czasu spakują Bawarki herbaty z mlekiem jak ktoś nie wie xd w Szwecji często takie mi robili i zasmakowałoraz na jakiś czas moje - guilty pleasure
![]()
Haha wyobrażam sobie jak stoisz przy lodówce z tymi kiełbasami. Dobra kiełbasa nie jest zła. Niestety spróbuję na święta dopieroOjej nieee... Herbata z mlekiem dla mnie brzmi źleAle apropo jedzonka, to właśnie wrąbałam 3 kiełbasy. Tak mi się już w labie kręciło w głowie z głodu, że po powrocie do domu się rzuciłam jak świnia do koryta
![]()
Smak mojego dzieciństwaA pro po tematu jedzenia. Mi od jakiegoś czasu spakują Bawarki herbaty z mlekiem jak ktoś nie wie xd w Szwecji często takie mi robili i zasmakowałoraz na jakiś czas moje - guilty pleasure
![]()
Idę zrobić kiełbasę na ciepłoOjej nieee... Herbata z mlekiem dla mnie brzmi źleAle apropo jedzonka, to właśnie wrąbałam 3 kiełbasy. Tak mi się już w labie kręciło w głowie z głodu, że po powrocie do domu się rzuciłam jak świnia do koryta
![]()
Prawda, też o tym słyszałamSmak mojego dzieciństwaz dużym prawdopodobieństwem, że będę dzisiaj taką piłą. Bo narobiłaś mi smaka.
Kiedyś słyszałam, że Bawarka dobra na laktację. Ale nie wiem ile w tym prawdy, bo to mądrości z lat 80/90.
Nie przy lodówce! Na ciepło zeżarłam z chlebkiem prawilnie!Haha wyobrażam sobie jak stoisz przy lodówce z tymi kiełbasami. Dobra kiełbasa nie jest zła. Niestety spróbuję na święta dopierowiesz co nie czuć mleka w herbacie jest taka delikatna mogę śmiało powiedzieć że mógłby to być zamiennik kawy z mlekiem
ale lubię też wrąbać cały słoik ogórków konserwowych więc wiesz
![]()