Mademoiselle_Nika
Moderator
Mam tylko nie SYMPATYCZNYmoże najpierw narysuj ja atramentem sympatycznym![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tylko nie SYMPATYCZNYmoże najpierw narysuj ja atramentem sympatycznym![]()
Tych cudów ListopadowychA ja w ogóle dziś wstałam i na kibelku te testy zamówione tak na mnie patrzyły, że wzięłam jeden i sobie siknelamNie wiem czego się spodziewałam w 6dpo
![]()
No i teraz od tego wyniku zrobiłabym odniesienie. Badaj betę ponownieDziewczyny, powtorzylam dzisiaj bete bo chcialam zobaczyc czy spada. Wynik to 20,20. Ja nie wiem co to za czary.
W tym miesiącu jakieś same dziwne perypetie ciążowe! WowDziewczyny, powtorzylam dzisiaj bete bo chcialam zobaczyc czy spada. Wynik to 20,20. Ja nie wiem co to za czary.
Rzucam czary!Zaczarujcie dziewczyny tą swoją magią całą grupę![]()
A magiczny magnez był brany?Kurde, cykle mam coraz krótsze. Już 26 dniowe..
Nie wiem jak to się stało, że ta małpa przyszła..
Bzykałam się często. Brałam Acc, ovarin.. witaminki. Wszystko tak jak radziłyście.. nosz kur** tylko tej marchewki nie żarłam..
No Nic, pisze list do Mikołaja I grudzień to musi być czas cudów!![]()
A magnez dzieciorobny był?Kurde, cykle mam coraz krótsze. Już 26 dniowe..
Nie wiem jak to się stało, że ta małpa przyszła..
Bzykałam się często. Brałam Acc, ovarin.. witaminki. Wszystko tak jak radziłyście.. nosz kur** tylko tej marchewki nie żarłam..
No Nic, pisze list do Mikołaja I grudzień to musi być czas cudów!![]()
Wielkie umysły myślą tak samoA magiczny magnez był brany?![]()