reklama

AnnMar88
Moderator
Ja sikam jak najętabo się dziwnie czuję
a co....na kimś producenci testów muszą zarabiać xd

Bolilol
Fanka BB :)
dziękuję, czuję się dobrze, choć dopiero wróciłam do domu, bo po drodze maczek i apteki. Zaraz wbijam w moją pizamkę-jednorożca, odpalam czekoladę i żelki i będę układać specjalnie kupione puzzle. Ogladając trudne sprawy ofcNiech się Bolilolek trzyma i mości w „buraczanym gniazdku” przez najbliższych 9 m-cy
Jak się czujesz?
Generalnie jest to mocno wzruszające.
Aksamitka28
Wczoraj miałam ciekawą sytuację ale później stwierdziłam, że po czasie ten test wyglądał jak zalanyU ciebie tez tak biało jak u mnie czy coś widać?
 nie mniej porównywałam kreski testowe na obu wyschniętych
 nie mniej porównywałam kreski testowe na obu wyschniętych  bo na tym na górze po 3 minutach widziałam cień. Już wiem, że testeo takie miewają.  Ale dzisiaj zrobiłam pinka i bieli nie oszukasz.
 bo na tym na górze po 3 minutach widziałam cień. Już wiem, że testeo takie miewają.  Ale dzisiaj zrobiłam pinka i bieli nie oszukasz. Nie zmienia to faktu, że czuje się dziwnie...3 dni boli, wczoraj 100% niemocy...a dzisiaj power i działam + dużo śluzu
 są dwa wyjścia 1) będzie ciąża, 2) hormony się stabilizują po poronieniu. Obie są stosunkowo korzystne
 są dwa wyjścia 1) będzie ciąża, 2) hormony się stabilizują po poronieniu. Obie są stosunkowo korzystne 
Załączniki
Owca91
Moderator
Wczoraj miałam ciekawą sytuację ale później stwierdziłam, że po czasie ten test wyglądał jak zalanynie mniej porównywałam kreski testowe na obu wyschniętych
bo na tym na górze po 3 minutach widziałam cień. Już wiem, że testeo takie miewają. Ale dzisiaj zrobiłam pinka i bieli nie oszukasz.
Nie zmienia to faktu, że czuje się dziwnie...3 dni boli, wczoraj 100% niemocy...a dzisiaj power i działam + dużo śluzusą dwa wyjścia 1) będzie ciąża, 2) hormony się stabilizują po poronieniu. Obie są stosunkowo korzystne

Na tym górnym widzę cień

Oby jutro albo pojutrze i na pinku się prawilny cień pojawił
 Oby jutro albo pojutrze i na pinku się prawilny cień pojawił 

nikaplis
i co wyszło z tych badań 7/8 dpo że zdecydowali wprowadzić dupka?Tak.
Ja tak miałam po poronieniu w marcu 21’. Dopiero po roku lekarz zlecił badania progesteronu 3 cykle pod rząd 7/8dpo.
Przyjmuje duphaston od 20 dc lub pozniej zależy kiedy owu) przez 10 dni.
Owca91
Moderator
Mnie dziś za to jajnik lewy napieprza jak na okres 
 A wczoraj cyce szczypały tak dziwnie. To nie był taki bol piersi jak przed okresem tylko takie mrowienie i szczypanie
 A wczoraj cyce szczypały tak dziwnie. To nie był taki bol piersi jak przed okresem tylko takie mrowienie i szczypanie  Ale jestem chora, ogólnie chciałabym się zaszyć pod kołderką i przespać kilka dni by obudzić się jak nowo narodzona
 Ale jestem chora, ogólnie chciałabym się zaszyć pod kołderką i przespać kilka dni by obudzić się jak nowo narodzona 

A wczoraj cyce szczypały tak dziwnie. To nie był taki bol piersi jak przed okresem tylko takie mrowienie i szczypanie
 A wczoraj cyce szczypały tak dziwnie. To nie był taki bol piersi jak przed okresem tylko takie mrowienie i szczypanie  Ale jestem chora, ogólnie chciałabym się zaszyć pod kołderką i przespać kilka dni by obudzić się jak nowo narodzona
 Ale jestem chora, ogólnie chciałabym się zaszyć pod kołderką i przespać kilka dni by obudzić się jak nowo narodzona 
Veraverrto
Dziewczyny, dzisiaj znowu zrobilam bete. Nie pytajcie. Wynik to 106. Jesli mialabym sie odnosic to bety z przedwczoraj (20,20) to nie za bardzo ta beta sie rozhulała?

amusedxxx
Moderator
No jak nie jak tak? Powinno być 66% minumum a Ty masz duuuuużo więcejDziewczyny, dzisiaj znowu zrobilam bete. Nie pytajcie. Wynik to 106. Jesli mialabym sie odnosic to bety z przedwczoraj (20,20) to nie za bardzo ta beta sie rozhulała?
 wrzuć sobie wyniki w kalkulator to Ci wyjdzie piękny wynik
 wrzuć sobie wyniki w kalkulator to Ci wyjdzie piękny wynikreklama

Veraverrto
Pisze, ze norma, ale jak zobaczylam, ze 430% to mi kapcie spadly. U mnie sie podwaja beta ale w ciagu doby.No jak nie jak tak? Powinno być 66% minumum a Ty masz duuuuużo więcejwrzuć sobie wyniki w kalkulator to Ci wyjdzie piękny wynik