Kosinka94
Moderator
Eh, kiedy te migreny u Ciebie odpuszcząNiestety migreny ciąg dalszyale dziękuję, że pytasz, kochana jesteś
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eh, kiedy te migreny u Ciebie odpuszcząNiestety migreny ciąg dalszyale dziękuję, że pytasz, kochana jesteś
![]()
Powidzenia w realizacji projektu i odzywaj się czasemDzień dobry , niestety nie zdążyłam zatestowac, bo dzień przed terminem @, ta pojawiła się niespodziewanie![]()
Niestety chwilowo nie mam czasu na pisanie.. i do kwietnia raczej zawieszę starania..wpadł mi spory projekt na przyszły rok …
Ale będę was podczytywać i dopingować.. i pozwólcie, że się czasem odezwę![]()
Ojoj a Ty biedna chyba nawet nie bardzo możesz coś łyknąć na toNiestety migreny ciąg dalszyale dziękuję, że pytasz, kochana jesteś
![]()
Jeszcze wszystko przed Tobą - nabierzesz wprawy, a dzięki temu pewności siebie w takich kwestiach, to i tu będziesz kozaczyć i śmigać po górkach lepiej niż onDokładnie. Najbardziej bogaty w śnieg jest styczeń 0.5m śniegu to norma
Wspominałaś już, ja dopiero się uczę obsługi, ale szczerze cykam się. Nie było by źle gdyby było prosto, ale u nas naprawdę wszystkie pola są krzywdę i jak widzę pracę pługiem gdzie koła idą w inną stronę by nie zjechać, to mam gęsią skórkętu trzeba być bardzo odważnym by pracować traktorem, a ja jestem cykor. Tzn gdy wiem, że mi nic nie grodzi to kozak jestem
ale już tu była jedna akcja gdy teść kombajn położył na polu (nic mu się nie stało, miała zajebiste szczęście) i od tej pory to już wgl jestem w strachu gdy widzę męża w akcji. Jeszcze ona tak wszystko szybko robi, a ja oczami wyobraźni widzę jak leży
![]()
Niestety tylko paracetamol w tej chwili już, który na chwilę obniża poziom bólu, ale niestety nie przerywa go. Nawet w wannie z cieplą wodą nie mogę polezecOjoj a Ty biedna chyba nawet nie bardzo możesz coś łyknąć na to![]()
E nie, wole pozostać przy cieleniu krowyJeszcze wszystko przed Tobą - nabierzesz wprawy, a dzięki temu pewności siebie w takich kwestiach, to i tu będziesz kozaczyć i śmigać po górkach lepiej niż on![]()
Ostatnio wpadł mi na tiktoku filmik z taka metoda na migrenę żeby pomoczyc nogi w mega gorącej wodzie i jednocześnie przykładać zimny kompres do karkuNiestety tylko paracetamol w tej chwili już, który na chwilę obniża poziom bólu, ale niestety nie przerywa go. Nawet w wannie z cieplą wodą nie mogę polezec![]()
Próbowałaś kiedyś wykorzystać teorie Melzaca i Walla ? Oczywiście są różne przyczyny migrenowych bóli ale czasami dostarczanie sporej ilości innych bodźców dotykowych potrafi przyblokować drogę dla informacji o bóluNiestety tylko paracetamol w tej chwili już, który na chwilę obniża poziom bólu, ale niestety nie przerywa go. Nawet w wannie z cieplą wodą nie mogę polezec![]()
To też by pasowało pod bramkę kontrolnąOstatnio wpadł mi na tiktoku filmik z taka metoda na migrenę żeby pomoczyc nogi w mega gorącej wodzie i jednocześnie przykładać zimny kompres do karku![]()
Teraz tak myślę.... Założenie, że ból jest pochodzenia naczyniowegoOstatnio wpadł mi na tiktoku filmik z taka metoda na migrenę żeby pomoczyc nogi w mega gorącej wodzie i jednocześnie przykładać zimny kompres do karku![]()