wrobelmm
Fanka BB :)
Przypomniało mi się jak kiedyś podjechałam pod sklep takim większym autem - rozmawiałam przez telefon, więc chwilę w nim siedziałam i po chwili widzę, że podchodzi do auta jakis pijaczek. Pokazuje mu, że rozmawiam, ale on ma to w dupie i czeka. Wysiadam z auta, a on pyta „nie boi się Pani jeździć takim dużym samochodem?” Odpowiedziałam, że bezpieczniej jest dużym niż małym. On na to, że sam by się bał taki prowadzić i czy dołożę mu do wódki, bo mu pieniędzy zabrakłoDajcie spokój z parkowaniem, jak mam parkować na wąskim miejscu to od razu jestem cała spocona. Najgorzej jak jeszcze ktoś stoi i obserwuje moje poczynania za kółkiem

Za wcześnie jeszcze chyba będę musiała zapisać się na grudniowe kreski bo według aplikacji mam dostać okres 8 grudnia bo owulacja mi się przesuneła. Zobaczymy normalnie powinnam dostać 1 grudnia
 Za wcześnie jeszcze chyba będę musiała zapisać się na grudniowe kreski bo według aplikacji mam dostać okres 8 grudnia bo owulacja mi się przesuneła. Zobaczymy normalnie powinnam dostać 1 grudnia  
		 jak my się dobrze rozumiemy
jak my się dobrze rozumiemy  wiadomo, że 6dpo trzeba coś nasikać
 wiadomo, że 6dpo trzeba coś nasikać  Ja jutro sikam kreski, bo coś się ociągam
 Ja jutro sikam kreski, bo coś się ociągam