Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niedługo będzieKurde, dzisiaj 28 dni od zabiegu, a moje cykle trwają 28 dnichyba nigdy nie czekałam aż tak bardzo na okres
![]()
To dobra prowadząca
@Mademoiselle_Nika chyba coś mówiłaś, że planowałaś założyć grudniowe kreski?A prowadząca na grudniowy wątek już wybrana? Bo zegar tyka dziewczynki![]()
Już dawno zgłosiła się chętnaA prowadząca na grudniowy wątek już wybrana? Bo zegar tyka dziewczynki![]()
@Mademoiselle_Nika chyba coś mówiłaś, że planowałaś założyć grudniowe kreski?![]()
Tak, faktycznie, teraz pamiętamJuż dawno zgłosiła się chętna![]()
U nas wyniki badania nasienia (podstawowe) są tak maksymalnie do dwóch godzin zawsze.Szczerze to nigdy nie spotkałam się z tym, żeby wyniki nasienia nawet podstawowe były w 3 godziny. Zawsze ok tygodnia ale może się mylę
Mężczyźni też myślą inaczej. Dla nich nawet wizyta u lekarza rodzinnego czy sama rejestracja na wizytę jest wyczynem a co dopiero badanie nasienia w pokoiku gdzie za ścianą są obce baby i wiedzą co robipogadajcie na spokojnie bo to dużo stresu dla Was obojga
Już chcesz się nas pozbyć?A prowadząca na grudniowy wątek już wybrana? Bo zegar tyka dziewczynki![]()