reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja wole mieć drugą pościel na zapas bo jak mi dzidzia wrazie tą zasiusia (bo tatus np źle pieluche ubierze :-p) to będe miała problem... więc jak bedzie druga to będe spokojna że zdąże sobie spokojnie wyprać i wysuszyć...
Żywa no to ja trzymam kciuki żeby sie udało wyruszyć w koncu :tak:
Aniu ufać lekarzowi to podstawa... jeżeli ona wydaje ci sie niepewna to zmieniaj czym prędzej... mnie nawet pod koniec ciąży jakby lekarz zdenerwował to bym odrazu zmieniała! Nawet w 35tyg ciąży...

A wózek mi już doszedł... jest świetny... M. sie śmieje że wszystko prawie jest a wkładu nie ma :-)
Aha nie moge znaleźć jak dodać facetowi opinie... kurcze dodawałam już ale nie pamiętam :-/

Ostatnia edycja:
reklama
ahoj :)

Ja wstałam 30 min temu :szok: ale wczoraj miałam wyczerpujacy dzionek. Rano wróciłam z domu, o 16 byłam na uczelni w sprawie praktyk i dowiedziałam się wreszcie gdzie będę je mieć :-) strasznie się cieszę bo wszystkie oddziały znajdują się w kielcach :-) część osób jednak nie miała takiego szczęścia i będzie musiała dojechać do kielc a z kielc jechać do innych miejscowości :baffled: przerąbane bo to jednak jest 5 dni w tygodniu przez półtora miesiąca:szok: No a potem pojechaliśmy nad zalew jakies 50-60 km od Kielc (Chańcza) woda była zarąbista, popluskaliśmy się a po drodze na Chańczę zawieźliśmy mamie monitor :-D ale się ucieszyła, heh Sz. się podlizał :-D;-)
No a poźniej wróciliśmy do kielc i w mieszkanku była imprezka ze znajomymi bo spotkamy się dopiero w październiku :-( i na inprezie Sz. się troszkę upił i zaczął gadać tegie pierdoły, tak mnie wkurwiać, że poszłam do naszego pokoju spać :wściekła/y: Dopiero jak weszła Dorota i zobaczyła że leżę na wyrku i powiedziała Sz. to ten się przytargał, przytulił i przeprosił i sie poryczał :-( bo, podobno strasznie po nim pojechali wszyscy. Ja się poryczałam bo jedzie w czwartek do domu. A dzisiaj rano pojechał z kumplami gdzieś i **j wie gdzie, jeszcze zakomnikował, że może nie wróci na noc :wściekła/y: Tak k***a miesiąc się nie bedziemy widzieć a ten będzie sobie jeździł z kumplami po piffffko :wściekła/y: I jeszcze pewnie będzie myślał, że ja tu będę na niego czekać kiedy łaskawie wpadnie i zabierze torby :angry: A **ja w zęby :wściekła/y: Spakuje się rano i pojade do domu bo w d***e mam takie interesy :wściekła/y:

PS i ciągle chodzę wkurzona a @ nadal nie ma :wściekła/y: a w sobotę powina być :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Kasia Tak jak pisalam lepiej kupic posciel 3 elementowa !! nie warto wydawac pieniedzy !!

Zywa tez mam taka nadzieje ze nic gorszego sie nie przyplata !! pomeczy sie 2-3 dni z katarkiem i dalej bedzie tryskac energia bo jak narazie to straszna maruda z Niej :baffled:

Chwilami ja bym postapila tak samego !! wsumie u Nas jest podobnie jak P ma wyjezdzac-dzien przed wyjazdem jezdzi i nie ma go:wściekła/y: a potem zazwyczaj jak ja chce isc spac po calym dniu bieganiny za Ala Jemu przychodzi ochota na amory :laugh2: a moze szykuje Ci jakas niespodzianke ? :happy:
EEEeee wlasnie , a moze Ty w ciazy Jestes ? :rofl2:

Ala spi a Ja wlasnie dogadzam sobie .... wcinam lody czekoladowe :-):-D

dziekuje dziewczyny za zaproszenia:) ale z Was laski!!!!!! i faceci tez niczego sobie;P:):) jami....:):-)
bylam dzis u learza i jestem smutna jakas......przepisal mi 60 tabletek zelaza rano i wieczorem...... mocz kiepski krew kiepska, znowu grzybica....ogolnie do bani.
ale dzidzis ladny zdrowy:) pan lekarz nie chccial powiedziec plci bo nie jest pewien.....ale tak go zakrecilam ze powiedzial ze nie widzi meskich ogranow wiec wydaje mu sie ze dziewczynka!!!!!!hura!!!!! moja przyszla tesciowa penie bardzo sie ucieszy bo zawsze chciala miec core a tu 4 synow....w tym moj W.ukochany:D a teraz moze wnuczka pierwsza jej sie trafi:p:) ale jeszcze nic pewnego:D milego dnia::)
...-----żadnej aspiryny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kategorycznie

Przede wszystkim wielkie gratulacje dla asiowo. Poród lekki, a córcia nawet spora:szok:
Witam nowe mamuśki.
Ja o płci dowiedziałam sie dopiero miesiąc przed porodem. W sumie często lekarze nie chcą mówić jak nie sa w 100% pewni, bo ktoś sie nastawi, że dziewczynka, a w dniu porodu okaże sie , że chłopiec(lub na odwrót).
Mi Alan dzisiaj chyba wcale nie uśnie, a jest już nieznośny. Lata i marudzi , bo mu się spać chce. Ide go zaraz zapakuję do łóżka, może w końcu uśnie bo ja już wymiękam:angry::angry::angry:

:-(
Chwilami to moze z nerwow Ci sie spoznia??
Jak mam duzo stresów to potrafi się tydzień spóźnić, a miałam ich sporo przez zaliczenia i sesję :baffled: Ma czas na pojawienie się do soboty :-p a jak nie to potraktuje go testem ciążowym :-D;-) Chodzę zła juz kilka dni i piersi zaczęły boleć to może zdecyduje się pojawić.

Kasia Tak jak pisalam lepiej kupic posciel 3 elementowa !! nie warto wydawac pieniedzy !!
Popieram

Chwilami ja bym postapila tak samego !! wsumie u Nas jest podobnie jak P ma wyjezdzac-dzien przed wyjazdem jezdzi i nie ma go:wściekła/y: a potem zazwyczaj jak ja chce isc spac po calym dniu bieganiny za Ala Jemu przychodzi ochota na amory :laugh2: a moze szykuje Ci jakas niespodzianke ? :happy:
EEEeee wlasnie ,
Oj Sz. nie z takich co sami z siebie niespodzianki robią :crazy: dałam mu ksywkę Książe Nieromantyczny z Bajki Nieromantycznej.

a moze Ty w ciazy Jestes ? :rofl2:

Hehe może jestem ale byłby cyrk ;-) :-D

Ala spi a Ja wlasnie dogadzam sobie .... wcinam lody czekoladowe :-):-D
smacznego :p ja wcinak kanapki z dżemem z czarnych porzeczek a potem też będę wcianać lody tylko waniliowo-truskawkowe :-)

Gdzies pisalo ile wazyla-wiem ze duza byla ,dostala 9 punkcikow i jutro chyba wychodza :happy:

A watek jest na zamknietym !!

reklama
Czesc Dziewuszki :) Jak mija dzionek ??U mnie pogoda do D.. szkoda gadac :/ Nuda

Koszmar no lada chwila :D Boje sie jak cholera wspomnienia z pierwszego porodu wracaja :/ Ale mysle ze bedzie dibrze musi byc :p Innej opcji nie ma :D Bo wyzagryzam tam wszystkich:D

Aniu chyba mnie troszke zle zrozumialas :p Ale to trudno :p Nie chodzilo mi o to ze nie potrafie Go zadowolic czy cos w tym stylu tylko o to ze raz narzeka na moj brak checi na seks a raz na to ze mam az za czesto chetke :D A co do lekow to moj mowil ze wprawdzie wogole nie brac i ja jakos bez wytrzymalam :)

Polna to zes zalatwila Ale :D:D hehe zartuje :p A ja sie zgadzam z Toba co do poscieli bo i tak pozniej wszystko sie zmniejsza do minimum )

Zywa trzymam kciuki zeby wkoncu udalo CI sie wyjechac :)

Chwilami nerwusku nie nerwuj sie tak :) Ale swoja droga to masz racje , ale faceci tego nie rozumieja chyba :?

Mika to tak jak ja wszystko poprane i poprasowane :d jesce tylko torbe sapkowac i pare rzeczy dla siebie dokupie :pAle tu w wiekszosci daja w szpitalu , wiec jakbym pojechala bez torby to tez by sie nic nie stalo:p

Kasia19 no to nastepnym razem moze bedzie lepiej widac :p

Ilona u mnie sie tez takie zaczyna :/ Nie chce mu sie spac a o 5 pada doslownie sam a pozniej trzymaj go do 12 w nocy :/ koszmar a ogolnie ile Ci spi w dzien ?? i od ktorej do ktorej ??oczywiscie nmniej wiecej :p

Do góry