Klemensa
Fanka BB :)
Nieeee, na spokojnie. To bardzo niska beta, więc się nie martw na zapasA czy nie będzie za późno jak pójdę 4stycznia do lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieeee, na spokojnie. To bardzo niska beta, więc się nie martw na zapasA czy nie będzie za późno jak pójdę 4stycznia do lekarza?
Uff jeszcze idę w sobotę na betę i 4 do lekarza zobaczymy co powieNieeee, na spokojnie. To bardzo niska beta, więc się nie martw na zapas
Jak coś to pisz, wesprzemy. Swoje przeszłyśmy to wiemy jak wyciągać za uszyUff jeszcze idę w sobotę na betę i 4 do lekarza zobaczymy co powie![]()
Uff jeszcze idę w sobotę na betę i 4 do lekarza zobaczymy co powie![]()
ja nadal przechodzę3mam kciuki, żeby w tej sytuacji beta sama zaczęła spadać. Niestety wiele z nas przechodziło przez to samo. I każda powinna pamiętać o stresie jaki nam towarzyszył, robieniu bety i oczekiwaniu na oczywiste zakończenie.
No to zawsze jest przykre. Sama przez to przechodziłam.ja nadal przechodzę![]()
Dziękuję bardzo kochaneJak coś to pisz, wesprzemy. Swoje przeszłyśmy to wiemy jak wyciągać za uszy![]()
Ja tylko chciałabym zachować wszystkie narządy w dobrym stanie i żeby ta beta już spadła i to co jest się wchłonęło. Tylko tyle i aż tyleNo to zawsze jest przykre. Sama przez to przechodziłam.