reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Załączniki

• f17fd634-52e7-4d77-a275-530cf2d20746.jpeg
    f17fd634-52e7-4d77-a275-530cf2d20746.jpeg
    46,1 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Zapewne była to Pani terapeutka od Totalnej Biologii i terapii krzyżowo czaszkowej. Według tej teorii endometrioza pojawia się w wyniku braku domu, swojego miejsca. Poronienia to może być dziecko nie przyjęte w rodzinie wcześniej i trzeba szukać we wcześniejszych pokoleniach, bo traumy dziedziczymy. I aby to zakończyć musisz przyjąć to dziecko do rodziny.
Jak boli Cię ucho to usłyszałaś coś czego nie chciałaś lub nie chcesz słyszeć i to samo z oczami - nie chcesz czegoś widzieć lub masz nie zobaczyć. Pęcherz moczowy to terytorium i walka o terytorium więc jak ktoś zaburza Twoje granice to powinien boleć Cię pęcherz. Itp itd.
Nie pytaj skąd wiem aż tyle 😅
Hahaha 🤣🤣 dopóki nie przeczytałam ostatniego zdania, to pomyślałam - jak ona zapamiętała te pierdoły?!?! 🤣
Już wiem, że jest drugie dno

Hej dziewczyny ;) witam Was weekendowo. Nadrabiam, jestem na 29 stronie. Jak pisałam 4 dni temu, że pewnie za 4 mi się zaczną płodne (ale nie wiem oczywiście, czy owu wystapi) to tak dzisiaj jak wstałam mam śluz:D ale jest taki przezroczysty, nie mega gesty i jeszcze nie jest jak białko jaja. Muszę zaplanować seksy, tak właśnie żeby nie było za dużo, bo nie wiadomo jak to z nasieniem u starego, ale aby ewentualnie trafić. Myślę, że np dzisiaj, pojutrze i we wtorek xd i oprócz tego nie mogę awantury zrobić, żeby starego nie zniechęcić i jakoś purchlenciątka wcześniej położyć spać:)
Aaa w tym miesiacu mam dalej zatkane te zatoki. I nie pislama nic, bo znowu po lekarzach latam, dala mi babka krople i tabletki na te zatoki, po 3 dbiach nic nie przeszlo, tzn jakby z zatok "zapchanie" weszlo mi na nos, ale dalej nje mam zadnego.kataru. To nie.wiem juz co z tym faktem zrobic.
miłego dnia I weekendu :*

Dzień dobry się z Wami w sobotę. W czwartek robiłam test dla sprawdzenia czy beta spada i była już baaardzo bledziutka kreseczka. Krwawienia już od kilku dni nie ma. Dzisiaj śluz się ze mnie leje, to możliwe że już owulka czy raczej nie ma opcji? :eek: Idę zaraz odebrać testy z paczkomatu

Hejka, przyjmiecie na ławeczkę rezerwowych zniecierpliwioną mnie? Trochę się czuję jak na wf gdzie inni grają a ja muszę siedzieć i czekać :( ale czekając aż cp się zakończy zaczęłam szukać informacji po forum (by wiedzieć co i jak jak już to się skończy, bo już się oczyma wyobraźni widziałam z maluchem a tu takie auć) i trafiłam na Was, zaciekawił mnie dzieciorobny magnez i już nie mogłam z ukrycia podglądać 😂
Hej 🙂 zapraszamy 😁 mam nadzieję, że szybciutko będziesz po wszystkim i wrócisz do działań

Dzień dobry się z Wami w sobotę. W czwartek robiłam test dla sprawdzenia czy beta spada i była już baaardzo bledziutka kreseczka. Krwawienia już od kilku dni nie ma. Dzisiaj śluz się ze mnie leje, to możliwe że już owulka czy raczej nie ma opcji? :eek: Idę zaraz odebrać testy z paczkomatu
Hej ja właśnie miałam podobnie skończyło się plamienie (wszystko trwało 1,5 tygodnia) I zaraz płodny (?) Śluz mega dużo, test owu robiłam w święta pozytywny bol brzycha, jajników.... robiłam dalej testy i po tygodniu od tego testu pozytywnego a 3 tygodnie od poronienia znowu test owu pozytywny.... zglupialam. Teraz na dniach powinnam dostać okres ale nie wiem właśnie czy owulacja się nie przesunęła i okres przyjdzie jednak o ten tydzień później....
Testy ciazowe już dawno wychodzą negatywne (jak przyszło poronienie miałam 20tys bety). Były przytulania bo poroniłam samoistnie, po poronieniu usg I wszystko było oczyszczone endometrium super wg gin. Czekamy na rezultaty...
A tak poza tym to wyjechaliśmy i nie mam czasu czytać na bieżąco 🥺 czy któraś doczekała się 2 kresek ?❤️❤️🥰🥰

reklama
@Mademoiselle_Nika czytałam, że pisałaś o acc w czasie owulacji? I witaminach a,e. Czy te witaminy bierze się do owulacji jak wiesiołek czy ciągle? A jak mam niezbyt gesty śluz to nie muszę brac acc? :) sorki, może to głupie pytania, ale jestem nowicjuszka, jeśli chodzi o suplementacje dotyczącą śluzu.

Do góry