Magdalena09
Fanka BB :)
pewnie ze damy radęDamy radęjeszcze będą różowe bobasy i będziemy płakać, kiedy uda się przespać pierwszą noc
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie ze damy radęDamy radęjeszcze będą różowe bobasy i będziemy płakać, kiedy uda się przespać pierwszą noc
![]()
zapytaj czy pampersy tez będzie suszyć i zakładać ponownie żeby nie marnować kasy, bo one przecież dużo droższe niż testyNawet jej na glos czytalam instrukcje.ona ma inne zdanie. Powiedziala ze nie będzie marnowac kasy na testy
17 lipcapewnie ze damy radęa tak z ciekawości, z kiedy jest twój synek? Bo widzę że w takim samym wieku mamy.
Akurat pampersy są w opcji wielorazowego użytkuzapytaj czy pampersy tez będzie suszyć i zakładać ponownie żeby nie marnować kasy, bo one przecież dużo droższe niż testy![]()
my jesteśmy czerwiec więc bardzo blisko17 lipcabyłyśmy razem na lipcówkach 2022
![]()
Hej, ja mam 38 lat, 3ke dzieci -syna 18 w tym roku, córkę 15 i drugą córkę 4 w kwietniu, poronienie w zeszłym roku w grudniu. O każdą ciążę starałam się 2,3 cykle max. Na dwie ostatnie ciąże namówił mnie mąż. Teraz mam dylemat czy próbować jeszcze czy myśleć o powrocie do pracy (jestem na l4). Mąż pracuje za granicą więc jeżeli Teraz się nie udało (a testy mam negatywne) to nst starania w kwietniu, później w lipcu....Dziewczyny, a jakie są Wasze staraniowe historie - jak długo próbujecie i czy macie już dzieciaczki
Dziewczyny, a jakie są Wasze staraniowe historie - jak długo próbujecie i czy macie już dzieciaczki?
Dziewczyny a ja zadam pytanie nie staraczkowe. W czym śpicie? Sexi koszule, luźne koszule, czy typowe piżamy?
Zazwyczaj spałam w luźnych, długich koszulach nocnych albo tshirtach. Ale za każdym razem jak ubierałam jakąś koszulę to mąż marudził, że śpię w koszulach po byłych (bzdura od cors), więc teraz śpię w jakiś w miarę sexi ale wygodnych piżamkachjestem ciekawa jak jest u Was.
U nas o pierwsze dziecko nie było walki, 2 cykle i już - byliśmy nawet w szoku, że tak szybko. Przy drugim pojawiły się schody. Ogólnie to odstawiliśmy antykoncepcje i nigdy do niej nie wrócimy. Pierwsze 2 lata można wgl nie liczyć bo mąż głównie był w pracy, a nie w domu. Nasze życie wyglądało 3tyg z daleka od nas (raz 2 miesiące) i tydzień z nami. No i teraz jest 3 lata sensowniejszy starań, a tylko 2 biochemy. Przy pierwszym zostałam zlana testem, że tak się zdążą więc zmieniłam ginekologa. Po ostatnim dostała skierowania na badania i plan działania. Wydawało mi się jak i mojej ginekolog, że je plan działania wystarczy, ale nic z tego od kwietnia żadnej ciąży nie było. Pod koniec grudnia udaliśmy się do kliniki i zaczynamy grubszą diagnostykę.Dziewczyny, a jakie są Wasze staraniowe historie - jak długo próbujecie i czy macie już dzieciaczki?