reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dziewczyny trzymajcie mnie bo zaraz coś rozwalę, czy Wasi faceci to też takie dupy wołowe? Trochę kataru, kaszlu i tak biedny chory, że umiera. 36,9 i dzwoni do matki że ma gorączkę 😡 a matka go zapisuje na teleporade a ja do niego sam nie potrafisz? Ile Ty masz lat? Jeszcze gada lekarce że gorączkuje. Ja przyniosłam przeziębienie do domu a normalnie pracowałam i robiłam obowiązki domowe. A ten mi robi syf i mówi on jest chory tak się źle czuje. Miałam się wyładować, powiedzcie że macie to samo. I ciągle stękanie jak się źle czuję że aż głowa mnie boli
Mój przychodzi do mnie i mówi żebym mu głowę dotknęła i mówi "J... Chory" 😁 ale robi to dla beki, szczerze tylko raz nie poszedł do pracy, ale bym naprawdę chory.

reklama
W sumie tak jak myślałam. Żadnych konkretów. Endometrium zgodne z betą, powiedział, że prog piękny i że bardzo dobrze, że taki wysoki. Nie wskazuje poki co.na zaśniad, a czy mnoga - mówił, żeby lepiej nie bo jestem po cesarce. Kazał brać acard 150 teraz. I więcej nic nie mógł powiedzieć, za tydzień kolejna wizyta ale już chyba u mnie w mieście..

No i wstawiam przyrost 😏 próg nawet nieco spadł 🤣Zobacz załącznik 1603004
Wyniki super ☺️ a jak się ogólnie czujesz po tej wizycie? Jesteś spokojniejsza czy raczej nie?

Dziewczyny trzymajcie mnie bo zaraz coś rozwalę, czy Wasi faceci to też takie dupy wołowe? Trochę kataru, kaszlu i tak biedny chory, że umiera. 36,9 i dzwoni do matki że ma gorączkę 😡 a matka go zapisuje na teleporade a ja do niego sam nie potrafisz? Ile Ty masz lat? Jeszcze gada lekarce że gorączkuje. Ja przyniosłam przeziębienie do domu a normalnie pracowałam i robiłam obowiązki domowe. A ten mi robi syf i mówi on jest chory tak się źle czuje. Miałam się wyładować, powiedzcie że macie to samo. I ciągle stękanie jak się źle czuję że aż głowa mnie boli
Oczywiście, że to samo. Chyba, że mam w domu robotę to robi (klatkę schodową tynkował jak miał covida z gorączką, kaszlem i dusznosciam). Innym razem go pytam czy dzwonić do mocha( zakład pogrzebowy) bo ma gorączkę i umiera 36,9....

Mój to samo. 37,0 a ten się zachowuje jak umierający. Zrobił w domu taki syf, że ja na pewno nie będę tego sprzątać.

Wrzucam temać. Z uwagi, że chce wywołać okres oczywistym sposobem, nalałam na testa.

Spokojnie, nic tam nie ma prócz kreski testowej. Ciezko wyłapać na zdjęciach, ale w realu jest widoczna.

Jakich testów nie polecacie? Pierwszy raz testuje PINK płytkowy, czułość 10 no i muszę przyznać, że mają również kreski fabryczne 😬
Ja osobiście zawiodłam się na facelle paskowym. Jeszcze jakieś niepolecane? :D
Ja już nie wiem 🤷🏻‍♀️ jest jeden test heltiso (jeszcze na nim nie widziałam testowej i szybko wyłapuje, ma mocny pigment). Testeo ma testowe, pinki ostatnie mnie załamały (a mam jeszcze 5 😂😂😂, także szykujcie się w piątek na moje cienie 😂😂), facelle też mają testową i to czasami zaskakująco mocną 🙈plus taki, że jak jest ciąża to dzień później wszystkie te testy są ciemniejsze 😂😂😂

reklama
Jemy fryty z maca a stary mówi: "no tak, to przez te fryty z maca się udało. Tylko nie jedz za dużo, żeby więcej niż 2ki w tym brzuchu nie było". " Jak się go zapytałam jak on się czuje w tej całej sytuacji to mi odpowiedział: "w końcu nie będziesz mi kazała trzepać do kubeczka" 🤣
Widzę, że Twój mąż to taki śmieszek 😁

Do góry