Mademoiselle_Nika
Moderator
Chyba na wyniki.Ojej, ale to z uwagi ba pobranie?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba na wyniki.Ojej, ale to z uwagi ba pobranie?![]()
Oczywiście trzymam kciuksy za wynik i pobranieOjej, ale to z uwagi ba pobranie?![]()
Kochana, wszystko będzie dobrze!Chyba na wyniki.
a obliczałaś ją tylko na podstawie kalendarza? Bo jak tak, to wiesz, to wcale nie musi być prawdaDziewczyny prosze o rade dopiero wczoraj przeglądając kalendarzyk zobaczylam ze moja 2faza trwa 10 dni max 11. Dopiero teraz zauważyłam bo to pierwszy cykl staran .( Przed porodem 14dni)
Z taka krotka faza raczej niezajde w ciaze? ?
Az mi sie wczoraj plakac chcialo.
Czy mozna jakos naturalnie przedluzyc 2faze cyklu ?
U mnie swojego czasu jeśli była owu przy niedrożne stronie to cykl był dłuższyA ja jestem po usg w luxmedzie. Sprzęt o jakości zdjęć z kalkulatorababka nawet lewego jajnika w ogóle nie mogła znaleźć, a na prawym nadal żaden pęcherzyk od piątku się nie wybił. Czyli znowu idę schematem na przemian krótki-długi cykl. Ciekawe od czego to zależy
dobrze ze zamówiłam zapas owulaków… Nie wiem czy będę się jeszcze umawiać na jakieś kolejne usg w tym cyklu, bo już i tak wiadomo ze potencjalna owulacja będzie po drożnej stronie
Dasz radę! Dla bobasa wszystko!Jestem na pierwszej becie. Trzymajcie proszę kciuki jeszcze za mnie, proszę. Siedzę tu i jestem bliska płaczu
Będzie dobrze! Musi być..przecież mówiłam, że ciągnę Cię ze sobąChyba na wyniki.
Wiem kiedy mam owulacje bo mam bolesną.( I kilka razy bylam na monitoringu i wszystko sie zgadzalo)a obliczałaś ją tylko na podstawie kalendarza? Bo jak tak, to wiesz, to wcale nie musi być prawda
Przyjmuje się, że faza lutealna między 10 a 16 dni jest prawidłowa. Ale moim zdaniem 10 to jednak trochę krótka.
Z tego co pamiętam wydłużyć może magnez i witamina b6
no to jeśli zgadza Ci się z monitoringiem to inna sprawa.Wiem kiedy mam owulacje bo mam bolesną.( I kilka razy bylam na monitoringu i wszystko sie zgadzalo)
Tylko ze ja biore magnez z b6 caly czas