aurii_orelii
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zgadzam się w 100 procentach, ze masz do tego prawono jeśli mnie ktoś obraża to nie mam zamiaru siedzieć cicho i odpuszczaćjeśli ktoś tak lubi to jego sprawa, ja mam prawo również pisać o tym co czuję i prowadzić dyskusję.
I oczywiście ze zniżką na hasło „babyboom”Poprosimy o kurs takiej skutecznej afirmacji![]()
Jestem za stara na to, żeby pozwalać komuś obrażać siebie lub bliskie mi osoby, siedząc przy tym cicho i nadstawiając drugi policzek, tylko dlatego, że moje słowa mogą kogoś urazić.wg mnie to nie jest czarno białe. Chodzi po prostu, żeby sobie już w pewnym momencie odpuścić i nie toczyć rozmów, które ewidentnie do nikąd nie prowadzą.
tak, wiem, ze prog rośnie niezależnie czy ciąża czy nieAle to w 4DPO progesteron rośnie bez ciążytakie prawo hormonów. Więc odpowiadając na Twoje pytanie może, ale wcale nie musi oznaczać ciąży
![]()
dobra, no to w takim wypadku w jakim celu ona brała te tabletki skoro nie wie do czego służą?Moja przyjaciółka to jest po prostu hit…
Robi testy owulacyjne i stara się o dziecko, a dalej jest na tabletkach anty i ma zamiar odstawić je za rok, ale ona się stara i nie wie, czemu się nie udaje i nie wie, czemu nie są nigdy pozytywne.
Nie wierzę po prostu…
Też mam w rodzinie takie osoby.Moja siostra jest właśnie taka „wrażliwą” osobą, ale tylko w odniesieniu do siebie. Nie raz mieliśmy w rodzinie jakieś spiny, bo jej zdanie, wygoda i potrzeby są najważniejsze, a jak ktoś próbował jej na cokolwiek zwrócić uwagę to od razu obraza. Wszyscy przeciwko niej![]()
Progesteron zawsze rośnie po owulacji. U mnie to dobrze widać po bolesności piersi, jak już bolą to na maksa - uznaje to za mocny wzrost proga, a tak na dzień/dwa przed okresem ból puszcza całkowicie. Wtedy już w głowie niby wiem, ze będzie okres, ale serce i tak podpowiada różne scenariuszeokej, ja się zastanawiałam, czy ten pot nie jest przypadkiem od rosnącego progesteronu. Ja tez afirmuje, ze październik, żeby waga w zodiaku była![]()
o to kupię .Tylko ja mam mocno spuchnieteJa na otarcia po aparacie orto używałam zawsze dentosept spray. Super mi znieczula. Tylko smak gorzki.
I w gratisie staraczkowe bingo!I oczywiście ze zniżką na hasło „babyboom”![]()