reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
no jeśli mnie ktoś obraża to nie mam zamiaru siedzieć cicho i odpuszczać 🤷🏻‍♀️ jeśli ktoś tak lubi to jego sprawa, ja mam prawo również pisać o tym co czuję i prowadzić dyskusję.
zgadzam się w 100 procentach, ze masz do tego prawo :)) mnie takie dramatyczne teksty „jesteście wszystkie toksyczne” nie obrażają, bo są ewidentnie o danej osobie, a nie o mnie, ale rozumiem, że Ty masz inaczej :)

wg mnie to nie jest czarno białe. Chodzi po prostu, żeby sobie już w pewnym momencie odpuścić i nie toczyć rozmów, które ewidentnie do nikąd nie prowadzą.
Jestem za stara na to, żeby pozwalać komuś obrażać siebie lub bliskie mi osoby, siedząc przy tym cicho i nadstawiając drugi policzek, tylko dlatego, że moje słowa mogą kogoś urazić.

Ale to w 4DPO progesteron rośnie bez ciąży :) takie prawo hormonów. Więc odpowiadając na Twoje pytanie może, ale wcale nie musi oznaczać ciąży :)
tak, wiem, ze prog rośnie niezależnie czy ciąża czy nie :)) bardziej chciałam sprawdzić, czy któraś z Was tez tak kiedyś miała, żeby pot pojawiał się w takiej ilości

Moja przyjaciółka to jest po prostu hit…

Robi testy owulacyjne i stara się o dziecko, a dalej jest na tabletkach anty i ma zamiar odstawić je za rok, ale ona się stara i nie wie, czemu się nie udaje i nie wie, czemu nie są nigdy pozytywne.

Nie wierzę po prostu…
dobra, no to w takim wypadku w jakim celu ona brała te tabletki skoro nie wie do czego służą?

Moja siostra jest właśnie taka „wrażliwą” osobą, ale tylko w odniesieniu do siebie. Nie raz mieliśmy w rodzinie jakieś spiny, bo jej zdanie, wygoda i potrzeby są najważniejsze, a jak ktoś próbował jej na cokolwiek zwrócić uwagę to od razu obraza. Wszyscy przeciwko niej 🙃
Też mam w rodzinie takie osoby.

okej, ja się zastanawiałam, czy ten pot nie jest przypadkiem od rosnącego progesteronu. Ja tez afirmuje, ze październik, żeby waga w zodiaku była :D
Progesteron zawsze rośnie po owulacji. U mnie to dobrze widać po bolesności piersi, jak już bolą to na maksa - uznaje to za mocny wzrost proga, a tak na dzień/dwa przed okresem ból puszcza całkowicie. Wtedy już w głowie niby wiem, ze będzie okres, ale serce i tak podpowiada różne scenariusze 😂

reklama
Do góry