reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Też jestem taką osobą i faktycznie jest ciężko. To raczej nie chodzi o to, że wszyscy są źli. Ja po prostu bardzo analizuję każdą wypowiedź, działanie i często przeinaczam rzeczywistość. Odbieram to bardziej negatywnie, niż jest faktycznie. Doszukuje się czegoś, czego nie ma. Dlatego często wolę się nie udzielać, wycofać z jakieś dyskusji. Szczególnie jeśli mam inne zdanie i nie chce narażać się na krytykę.
no to w takiej sytuacji rozwiązaniem jest terapia. Jasne, ludzie, którzy wiedzą o Twojej "przypadłości" mogą próbować tak działać, zeby Cię nie krzywdzić, ale grunt to zrozumieć, ze samej mi to urudnia życie i spróbować to jakoś naprawić. Dlatego napisałam Kornelii o refleksji nad sobą.

reklama
Głupie pytanie, ale mam czasami taka rozkmine. Czy uważacie, że dzieci urodzone pod koniec roku mają ciężej potem w szkole czy coś? Jednak do klas są rozdzielane wg rocznika i moga mieć prawie cały rok rozwoju w plecy w stosunku do dzieci z początku roku. Ja marcowa, mój brat marcowy. Może dlatego takie rozkminy 😜

no to jak uważasz, że wsiadłyśmy na dziewczynę bo uwaga wspominałyśmy o czym pisała i to taka obraza to ja nie mam pytań.

Chcecie być słodkopierdzące to bądźcie, ja nie muszę, będę sobą.

Ja w swoim komentarzu nie napisałam nic złego więc problemu nie widzę, a jeśli ktoś ma aż tak wielki problem i tak bardzo go bolą wpisy to internet nie jest dla niego.
Widzę, że jesteśmy totalnie różne, spoko. Nawet czasem chciałbym być taką twardą babką, a nie cipką 😆 Rozumiem, że masz inny pogląd w tej sprawie, ja wyraziłam swój, bo wiem jak wygląda to z innej strony. I tyle 😉

Też jestem taką osobą i faktycznie jest ciężko. To raczej nie chodzi o to, że wszyscy są źli. Ja po prostu bardzo analizuję każdą wypowiedź, działanie i często przeinaczam rzeczywistość. Odbieram to bardziej negatywnie, niż jest faktycznie. Doszukuje się czegoś, czego nie ma. Dlatego często wolę się nie udzielać, wycofać z jakieś dyskusji. Szczególnie jeśli mam inne zdanie i nie chce narażać się na krytykę.
Witam w klubie.

Oj na pewno to za mocne słowa 🙈 miałam na pewno zdążyć urodzić do trzydziestki i nie wyszło. No ale miło byłoby chociaż już w tej ciąży być. Wcale ani trochę ostatnio nie myślałam o tym, że przy dobrych wiatrach mogłabym połączyć impreze trzydziestkową z jakimś gender reveal, albo chociaż w ogóle z informacją że bobo w drodze 🙈
Ooo też mam w kwietniu trzydziestkę 😀 i też bardzo chciałam urodzić przed tą trzydziestka, ale teraz marzeniem jest chociaż zajść do kwietnia. Ale z tym gender reveal na imprezie urodzinowej to świetny pomysł! Życzę Tobie i sobie żebyśmy mogły go zrealizować 😁🤞🏼🤞🏼

Głupie pytanie, ale mam czasami taka rozkmine. Czy uważacie, że dzieci urodzone pod koniec roku mają ciężej potem w szkole czy coś? Jednak do klas są rozdzielane wg rocznika i moga mieć prawie cały rok rozwoju w plecy w stosunku do dzieci z początku roku. Ja marcowa, mój brat marcowy. Może dlatego takie rozkminy 😜
Nie 😅 mój mąż jest z połowy grudnia i nie czuje się gorszy ;)

@wrobelmm a jak u Ciebie sytuacja, bo chyba widziałam że zaczęłaś już nowy cykl. Zostajesz przy tej wizycie u dr Wyroby?
Jutro jadę do Katowic (muszę skoczyć jeszcze dzisiaj sprawdzić, czy torbiel zniknęła) i jutro z lekarzem będziemy podejmować decyzję - czy ten cykl robimy z iui (w związku z moim ogólnym samopoczuciem) czy od razu z ivf. Mam jakiś problem z podjęciem tej decyzji 🤦‍♀️

reklama
Mój syn jest z lutego 2012. Jego kuzynka jest z 31.12.2012 ;) Jest między nimi tak naprawdę prawie rok różnicy, ale chodzi do tej samej klasy co syn. Nie ma kompletnie żadnych tyłów :) Mniej więcej w przedszkolu zrównała się umiejętnościami z wiekiem reszty dzieci

Do góry