amusedxxx
Moderator
Jakie jutro!! Zbieraj siusia na wieczórSkoczę później po facelle, to może jutro się rozwiąże temat

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakie jutro!! Zbieraj siusia na wieczórSkoczę później po facelle, to może jutro się rozwiąże temat
GratulujęDziewczyny, gdyby mój post uraził to przepraszam, usunę.
Ale tak jeszcze chciałam się podzielić przyrostem.
Takiego przyrostu nie było u mnie w żadnej ciąży. Napawa mnie to optymizmem. Progesteron z 38 na 33,60.
To się dzieje
Zobacz załącznik 1604065
Cholera wie, czy to różoweTo na pinku jeśli jest różowa, to coś tam ino musi się zadziewać![]()
Na 3 widzę, ale jakby różowa chybaCzłowiek "młody", głupi....to i sika szybkopewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu
![]()
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nicnie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem
i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
Na pierwszym widzę kilka kresekCzłowiek "młody", głupi....to i sika szybkopewnie zrobiłabym betę dla świętego spokoju, bo miałam iść na proga ale nie mogę wyjść z domu
Pewnie ktoś zobaczy to co ja, ktoś nicnie dziwota, w ogóle ciężko złapać dziada telefonem
i teraz myślę, czy testowa sobie znów robi jaja, czy jednak nie
Mój szef tydzień po poronieniu wezwał mnie na rozmowę. Pierwsze co usłyszałam "jakim prawem zachodzisz w ciążę jak kupiłem Ci nowy komputer i dałem awans?! Który to w ogóle był tydzień?". No kuu**""urwaJak moja przyjaciółka na początku ciąży trafiła z krwawieniem do szpitala na parę dni i czekała na rozwój sytuacji czy się utrzyma czy poroni to z pracy dostawała telefony, żeby się określiła czy wraca jeszcze do nich czy pójdzie na zwolnienie od razu.![]()
Chyba sobie żartujesz z tym jutrem. Czekam na test najpóźniej wieczoremSkoczę później po facelle, to może jutro się rozwiąże temat
Żartujesz sobie?Mój szef tydzień po poronieniu wezwał mnie na rozmowę. Pierwsze co usłyszałam "jakim prawem zachodzisz w ciążę jak kupiłem Ci nowy komputer i dałem awans?! Który to w ogóle był tydzień?". No kuu**""urwa![]()
Przeczytałam już komentarze dziewczyn i chyba łatwiej będzie zapytać czy któraś ma co przeciw żeby napisać na forumW poniedziałekjeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą