Kitsune
Moderator
Nieeeee...Narazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieeeee...Narazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę![]()
o nieeeNarazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę![]()
No to czekamyDopiero o 20:45 mam wizytę![]()
Absolutnie nie chce Cię nakręcać. Mówię tylko jak to u mnie wygląda.O nie, proszę mi nie robić wody z mózgu, bo sobie zacznę wkręcać![]()
Współczuję ja w miarę dobrze się czułam, pojechaliśmy na zakupy i do ogromnego sklepu ogrodniczego, troche pospacerowaliśmy tam. Tylko schylanie się doskwieralo, do zagojenia ranek. Ale potem mnie styrało, jak szyjka się otwierała i tyle krwi ze mnie wyleciało, że az się przeraziłam, a bóle ktore miałam, mysłałam, że wykończą mnieJa właśnie zastanawiam się jak było u mnie bo tuż przed zabiegiem dostałam jakąś malutka kroplowkę i markerem było coś najpsane na m. Myślałam że może to właśnie mtx ale po zabiegu lekarka mówiła że usunęli cały jajowód, bo już zaczynał pękać i że starać mogę się po około 3 miesiącach. I teraz zgłupiałam.
Dziś podobno wyjdę do domu ale nie wiem jak ja w domu będę funkcjonować. Z łóżka nie mogę wstać zajmuje mi to ogrom czasu mimo że łóżko jest elektryczne, w drodze do łazienki słabo mi. Nie wiem nawet jak ja dojdę do tego auta wsiądę, a pozniej wyjdę. Myślałam, że po laparo to będzie luzik a ja ledwo funkcjonuje.![]()
Masz wycięty jajowód z ciążą więc nie ma takiej potrzeby, ta beta Ci spadnie. Mi chyba ostatni cień z 6 tys pojawił się niecały m-c po zabiegu. Ja tylko testem sprawdziłam, żebg mieć pewność, że 2 kresek już brak.A powiedzcie mi czy po laparoskopii i usunięciu jajowodu powinni mi zrobić jakieś badanie krwi, betę? Bo wczoraj od południa mi tu tylko ciśnienie mierzą i dają tabletki przeciwbólowe. Poza przyjęciem do szpitala ani raz nie zrobili mi badań krwi
Oooooo żesz orzeszku, dawaj na betęRęce mi się trzęsą
Piękna, różowa, widoczna przez okienko![]()
Dawać komisji opatrzyćA ja mam metlik w głowie. Aż z ciekawości nasikałam drugi raz i trzeba jest duszekPrzecież to chyba niemożliwe
Coś tu migaJedyne zdjęcie na którym coś "majaczy".
Ale nie ma opcji zrobić lepszego, zrobiłam z 15 i tylko na tym delikatnie widać![]()
Czasami się zdarza, uczucie mokrości kilja dni przed @Jestem teoretycznie po owulacji. Teoretycznie, bo nie byłam na monitoringu i proga też jeszcze nie badałam.
Mam bardzo wodnisty śluz, zazwyczaj miałam już taki bardziej gesty i raczej mało. A teraz momentami mam mokre majtki.
Wykluczam raczej jakieś infekcje, bo raz nie mam innych objawów, a dwa robiłam w tym miesiącu wymaz i wszystko wyszło super.
Miewacie też takie po owulce?
Czekamy na informacje, bardziej niż wyniki cząstkowe w dniu wyborówDopiero o 20:45 mam wizytę![]()
O nie nie nieeeeeNarazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę![]()
NieeeNarazie pojawiła się krew ....także czarno to widzę![]()
To pytanie do Ciebie jak się w tym czujeszDziewczyny co myślicie oddać zostawić??![]()
Jakbyś nie wiedziała, że staraczkowa głowa nakręci się nawet bólem zęba albo kataremAbsolutnie nie chce Cię nakręcać. Mówię tylko jak to u mnie wygląda.oczywiście w głębi serduszka trzymam kciuki
![]()