reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
Zdecydowanie bo bardzo się bałam, że będzie coś w niedrożnym jajowodzie. Teraz już wiem, że będzie dobrze 😏 musi 💪 czekam teraz z niecierpliwością na Was wszystkie, najlepiej na wrześniówki, choć z @Mademoiselle_Nika zamykamy miesiąc prawie, ale na październikowych mamach też będzie wspaniale ❤️
Ja nadal próbuje się szykować na październik 🙈 zrobiłam betę, czekam na wyniki 🙈 czwartek powinien mi dać odpowiedź. Nadal plamię ale tylko starą krwią (brąz)... Mój mózg ma eksplozje ale muszę dać radę. Niech się ten maluch wgryza 🙈

Ja nadal próbuje się szykować na październik 🙈 zrobiłam betę, czekam na wyniki 🙈 czwartek powinien mi dać odpowiedź. Nadal plamię ale tylko starą krwią (brąz)... Mój mózg ma eksplozje ale muszę dać radę. Niech się ten maluch wgryza 🙈
Trzymam mocno kciuki🤞🏻wynocha na mamusie i trzymaj nam tam miejsce 🥹

Dziewczyny, a powiedzcie mi po jakim czasie od usunięcia CP powinno pojawić się krwawienie? Wczoraj miałam leciutkie plamienia, a dziś juz czysto. Tak samo mi się robiło zanim do dowiedziałam że to CP plamienia pojawiały się i znikały. I już zaczynam się stresować czy nie przeoczyli jakiegoś jeszcze pęcherzyka w innym miejscu 🫣😔
A miałaś już jakieś krwawienie? Z tego co wiem to i w moim i w Twoim przypadku macica musi się oczyścić (chyba ze miałaś łyżeczkowanie?) i nam powiedzieli ze krwawienia / plamienia mogą być

reklama
Trzymam mocno kciuki za bete🤞 szkoda ze nie zrobilas testy z pinka

Do góry