reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Polna no wlasni czasami sie zdarza, ze Lena kladzie sie pozniej ale co z ego jak i tak wstaje o 5:szok::szok: wiesz to wszytsko u nas ma swoj rytm (ja mam na tym punkcie hopla) wstajemy rano, o godz 7.30 sniadania, 9.30-10 drzemka do okolo12 no a potem nie spi juz i dlatrgo klade ja tak szybko:tak:bo buidulka nie wytrzymuje..a do tego nawet jak wstanie o godzinie 7 (co zdarza sie az na pol roku) to i tak kladzie sie sama kolo 10:-)
a co do herbatek to Lena pije te z Hipp'a. u nas te opakowania po 400g cena okolo11 zl i to mi stracza na 3 tyg ale Lena rowniez nalezy do pijakow:-) ona tych herbat chyba z 8 na dobe wypija.. tym bardziej jak goraco..

Koszmarku ja nie wiem czemu to znika:eek: ale jak zapisalas to dobrze:tak:

nocnykoszmar korzystaj z chwili bo jak urodzisz to nawet na siku nie bedziesz miala czasu :-p:-) a potem to bedziesz szla spac razem z dzieckiem :-)

a ja jeszcze pol godzinki i klade Luske spac :happy2:

Basia to chyba tylko ja daje ALi herbatki z biedronki -jedna kosztuje kolo 2;50 i starcze mi takie opakowanie na 2 tygodnie !! chodziaz od niedawna za rada Oliwki daje Ali tymbarka truskawkowego !!

Ostatnia edycja:
Basia U mnie to samo jest :-) tylko ze jak ja siusiam to to Ala majstruje przy pralce :sorry2: raz tata ja wpuscil do lazienki i nawet nie zauwarzyl jak wkladala do kibelka brudne ubrania :-D:-D:-D

Aha to niezla jest Ala..a tata malo spotrzegawczy.. Lena to w ogole sie pomocnica zrobila:tak:wyrzuca pampersa do kosza (inne rzeczy tez cche na ktore mowimy, ze sa bee:-D), zamiata po swojemu, itp..
a do tego przynosi mi kapcie jak ich nie zaloze:-D:-Dwiecie jak to smiesznie wyglada.. roczne dziecko piluje, zeby mama nosila kapcie:-D w ogole u niej wszystko musi byc na swoim miejscu.. czasem to wkurzajace jest;-):tak::-)

Basia Ala tez wyrzuca po sobie pampresy ale jak juz wrzuci to wyrzuca inne smieci :-D ja Ja powoli ucze sprzatac po sobie-fakt robi to po swojemu ale przynajmniej jest porzadek na dywanie :happy2:
jak Jej mowie zeby cos przyniosla to po chwili przynosi np.pilot czy gazete ale jak mowie Jej zanies misia do innych misow to bierze miska ,kladzie pod szafka i zwala reszte miskow :sorry2:

Zreszta ostatnio Ala pakuje sie na moje lozko ,qrcze zeby tylko sie nie zbuntowala i nie chciala spac zemna :eek:
juz sie przyzwyczailam ze cale lozko nalezy do mnie :-):cool2:

hej mamuśki ja właśnie złapałam chwile bo Barti śpi a Oliwa przymierza moje japonki!!!!!ALe FAJNE TE WASZE CÓRCIE ....moja panna to wszystko ładuje do buzi i włazi na parapet oraz do bartka na przewijak!!!!teraz zauważyłam a jej 4 żeby wyszły naraz i dlatego jest czasem nie do zniesienia !!!!a wasze mają po ile ząbków?????

hehe ale macie porzadne dzieciaczki :tak: ja zjadlam kolacje z Krisem i chyba zaraz sie poloze i znowu jakis film wlacze :-) ciekawe co tam u Femme dzis ma przeprowadzeke hihi

reklama
Do góry