Margolcia92
Fanka BB :)
Ja poprzednia ciążę w luxmedzie prowadziłam tzn robiłam badania ;pHej Dziewczyny, mam takie pytanie, czy któraś wykonuje badanie w ramach pakietu w Lux med, a prowadzi ciążę poza LX?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja poprzednia ciążę w luxmedzie prowadziłam tzn robiłam badania ;pHej Dziewczyny, mam takie pytanie, czy któraś wykonuje badanie w ramach pakietu w Lux med, a prowadzi ciążę poza LX?
no ja właśnie też pierwsza prowadziłam poza, a robiąc badania korzystałam z pakietu, i teraz dostałam skierowanie na teleporadzie na badania 1 trymestru (krew i usg) i babka z infolinii mówi że nie może być skierowanie online ale muszę iść specjalnie do jakiegoś gina na wizytę stacjonarna i uzyskać skierowanie papierowe.. nie ukrywam że terminy do tych lepszych ginów są odległe, a teraz są do takich średnich w opiniach i boję się że zaraz będzie się pytał a po co, czemu, i jak..Ja poprzednia ciążę w luxmedzie prowadziłam tzn robiłam badania ;p
O matko ale utrudniają.. powiedz prawdę poprostu że dostałaś na tele a musi być papierowe i z tego powodu wizyta. Po 30 r życia chyba każda powinna robić pappa więc może jestes już po 30 ? ;p ja jak w 2020 dostałam skierowanie na usg i pappa od ich lekarza to mi luxmed powiedział że w Warszawie tego badania nie robią i nara.no ja właśnie też pierwsza prowadziłam poza, a robiąc badania korzystałam z pakietu, i teraz dostałam skierowanie na teleporadzie na badania 1 trymestru (krew i usg) i babka z infolinii mówi że nie może być skierowanie online ale muszę iść specjalnie do jakiegoś gina na wizytę stacjonarna i uzyskać skierowanie papierowe.. nie ukrywam że terminy do tych lepszych ginów są odległe, a teraz są do takich średnich w opiniach i boję się że zaraz będzie się pytał a po co, czemu, i jak..![]()
no umówiłam się na szybko na piątek do jakiegoś ziomka, zobaczymyO matko ale utrudniają.. powiedz prawdę poprostu że dostałaś na tele a musi być papierowe i z tego powodu wizyta. Po 30 r życia chyba każda powinna robić pappa więc może jestes już po 30 ? ;p ja jak w 2020 dostałam skierowanie na usg i pappa od ich lekarza to mi luxmed powiedział że w Warszawie tego badania nie robią i nara.![]()
Polecam Jumper JPD-100E. Zaczęłam używać od 11+0. Jak na razie sprawdza się super.Dziewczyny ma któras detektor tętna płodu i poleca jakis może? Kurcze nie myślałam nad zakupem ale chyba kupie dla swojego świętego spokoju. Pierwszy jaki mi sie wyświetlił to jakis Herzmedical za 130zl i jest ponoć od 12 tyg i mysle czy zamówić
Patrzylam ten ale zmyliło mnie że piszą że od 16tyg ciąży, a ten herzmedical od 12Polecam Jumper JPD-100E. Zaczęłam używać od 11+0. Jak na razie sprawdza się super.
Z tym chyba chodzi o to, że w 16 tygodniu nie ma szans, że się nie znajdzie serduszkaPatrzylam ten ale zmyliło mnie że piszą że od 16tyg ciąży, a ten herzmedical od 12
Na alegro ktos wystawił opinie o nim że przed 16tyg cieżko było coś usłyszeć, na mediaexpercie też ma słabe opinie hmm wiec to co piszesz nie pokrywa sie z opiniami w necieZ tym chyba chodzi o to, że w 16 tygodniu nie ma szans, że się nie znajdzie serduszkaJa w jednej ciąży używałam od 10+0 a teraz od 11+0 i za każdym razem praktycznie od razu znalazłam serduszko. Pierwszy, który miałam to angel sounds (nie polecam, jest na słuchawkach tylko i wyświetla tętno dopiero po podłączeniu do telefonu). O tym, o którym piszesz nigdy nie słyszałam, ja swój kupiłam po przeczytaniu wielu opinii, obejrzeniu wielu poleceń. Chyba on jest najpopularniejszy teraz
teraz czuję ruchy, to już tak często nie używam, ale był wybawieniem wcześniej.
Nie wiem czy dokładnie o to chodzi, ale ja mam pakiet w Luxmedzie z pracy i, aby badanie było w ramach pakietu to musi być zlecone przez któregoś lekarza Luxmedu. W innym wypadku jest płatne.no ja właśnie też pierwsza prowadziłam poza, a robiąc badania korzystałam z pakietu, i teraz dostałam skierowanie na teleporadzie na badania 1 trymestru (krew i usg) i babka z infolinii mówi że nie może być skierowanie online ale muszę iść specjalnie do jakiegoś gina na wizytę stacjonarna i uzyskać skierowanie papierowe.. nie ukrywam że terminy do tych lepszych ginów są odległe, a teraz są do takich średnich w opiniach i boję się że zaraz będzie się pytał a po co, czemu, i jak..![]()
O ten też mi właśnie w rodzinie polecali, ale zobaczyłam że od 16 tyg to mówię nie ma co zamawiaćPolecam Jumper JPD-100E. Zaczęłam używać od 11+0. Jak na razie sprawdza się super.