reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

hej hej:-(
ja dziś w okropnym hhumorze :wściekła/y: nakrzyczałam na siostre, na mojego przemka i jeszcze mi mało:-( to wszystko przez wstrętna @ ktora sie zbliza!! za dwa dni ma być a ja już gryze:wściekła/y:jestem dzis nie do zniesienia:crazy:

reklama
Jesli o mnie chodzi to ..pudlo:-(To na pewno @.....za duzo tej krwi na to ,zeby byla to implantacja....
Tak sie tylko zastanawiam, do ilu dni ma mi sie zamiar skrocic cykl???Oszaleje chyba.....

AGBAR a może byłas przeziębiona, brałaś jakies leki , wyjeżdżałas gdzieś itp. Takie czynniki mogą przyspieszyć lub opóźnic @

Ho Ho tydzień już bez papierosa:-) Zaoszczędziłam ok 50 zł ( SLIMY ok 7 zł). Ja to oszczędna kobitka jestem, no nie?????????:-D:-D:-D

Magdaim83 mam pytanko.Ja bylam na usg w 13dc i moje jajeczka mialy 13mm a dopiero w 16dc byly dojrzale(po hormonach).Czy to znaczy,ze mam pozniej owulacje?Dodam,ze moje cykle nie sa regularne(tzn nie byly nigdy a po laparo nie wiem bo mialam dopiero we kwietniu).U Ciebie jest to wszystko jakos szybciej...

Ostatnia edycja:
AGBAR a może byłas przeziębiona, brałaś jakies leki , wyjeżdżałas gdzieś itp. Takie czynniki mogą przyspieszyć lub opóźnic @

Niktosiaaa....niestety albo stety;-)jestem zdrowa,lekow nie biore i oprocz jazdy do sklepu to sie nie ruszalam nigdzie...cos sie popieprzylo po prostu. I to po wizycie u gina,ktory oznajmil ze wszystko jest ok.....ja chyba po prostu za bardzo chce zafasolkowac.....Wiem,ze powinnam dac na luz itd.ale ma ktos moze jakas dobra metode zeby o tym nie myslec??? Staram sie,ale wpadam w dolka jak @ przychodzi....za dzien,dwa dolek minie...wiem to....ale musialam sie wyzalic...
Dziekuje Wam za to,ze jestescie:-)

Ho Ho tydzień już bez papierosa:-) Zaoszczędziłam ok 50 zł ( SLIMY ok 7 zł). Ja to oszczędna kobitka jestem, no nie?????????:-D:-D:-D

piękny i zdrowy tydzień ... czekam na kolejne zdrowe i oszczędne tygodnie...tak trzymaj :tak::-D:tak:

Staram sie,ale wpadam w dolka jak @ przychodzi....za dzien,dwa dolek minie...wiem to....ale musialam sie wyzalic...
Dziekuje Wam za to,ze jestescie:-)

jesteśmy, właśnie po to aby się wspierać i sobie nawzajem pomagać, także jak by co to wypłakać się w rękaw możesz bez problemu .... :tak::tak::tak:

a wogóle to witam z rana

miłego dnia życzę, choć dzisiaj troszkę pochmurny, bez słoneczka i troszkę wietrzny, ale i tak życzę miłego dnia.... :tak::-D:tak:

a suwaczek troszkę oszukuje, bo @ nadal nie przyszła, i chyba zamiast 12, zatestuję jutro .... :tak::tak::tak:

ABGAR ja zanim zaszłam w ciąże z MAJKą próbowalismy 3 razy:-) Tylko ja miałam sposób na " dołki" Moim "hobby " jest kupowanie. Przed @ latałam po allegro i patrzyłam" co by mi sie przydało do domu" Jak @ przyszła to "na pocieszenie" kupowałam to coś. Mam np lampkę kryształki lodu:-)
Ty realizuj swoje hobby:-D

Ja się fatalnie czuje. Wstała a jestem zmeczona. jestem rozojarzona - wczoraj wlałam płyn do podłogi do miski do której wyjmuje pranie. Może to depresja po odejsciu MaLUTKIEJ................ Minęło niby 8 miesiecy, ale moze to przychodzi później:-(

Ja się fatalnie czuje. Wstała a jestem zmeczona. jestem rozojarzona - wczoraj wlałam płyn do podłogi do miski do której wyjmuje pranie.

ja bym to raczej wytłumaczyła tą aurą co jest na zewnątrz, bo pogoda jest taka senna, tylko wziąść kubek z ciepłą czekoladą na kolana i się zrelaksować w fotelu na dobrym filmie :tak:;-):tak: życzę poprawy samopoczucia :tak::-D:tak:

Dzień dobry dziewczynki :tak:
tez mam zastrzezenia co do aury .... dzisiej nawet kawka nie pomogla i zaliczylam drzemke na biurku znowu .. :-D ale zaczyna mnie to juz martwic chodze jak zombi niedospana wiecznie zmeczona i nic mi sie nie chce ...:dry: ja chciec urlpou ... a to dopiero za 3 tyg :-(
Niktosiaaa co do depresji [oby nie].... nie nazwalambym tak tego, powiem ci ze ja 2 lata temu stracilam tate i faktycznie po roku dopiero zaczelo to do mnie docierac i przyszedl smutek :-( czlowiek po ochlonieciu od wydarzen zaczyna rozmyslac na spokojnie i wracac do tego wszystkiego a w sumie juz nie potrzebnie bo to tylko sprawia bol! wiec kochana trzymaj sie ten stan musi kiedys minac:sorry2:mam nadzieje ze twoje malenstwo szybiutko do ciebie wroci! :tak:

reklama
Witajcie kochane:-)
Wyplakalam sie wczoraj Wam i koledze malzonkowi.A ten sie tak przejal,ze jutro jedziemy prawdopodobnie kupic mi nowy aparat i obiektyw:-)Fotografia to moje hobby:-)Wiedzial,ze chce nowy sprzet i chcial mi go kupic,powiedzial,ze jak sie zajme ''rozpracowywaniem''nowego aparatu to moze nie bede miala tyle czasu na myslenie:-)

Pozdrawiam cieplo i zycze milego dnia.

Do góry