Mademoiselle_Nika
Moderator
Dziewczyny !!!! Progesteron 22,3Wierzę w cuda !!!

WYPIERDALASZ <3
Trzymam kciuki, bo Twoja podróż w tej drodze ze względu na podobne daty u nas jest dla mnie bliska sercu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny !!!! Progesteron 22,3Wierzę w cuda !!!
Przy progu 3 myślę, że w ciągu tygodnia maks. Znam to czucie... Przeszłam 3 razy w ostatnich miesiącachNigdy nie byłam w takiej sytuacji, kiedy teraz powinnam dostać okres ? Planowo dziś jest termin @.
Przykro mi, nie jesteś sama pamiętaj. Jakbyś chciała pogadać to jesteśmy, możesz też śmiało pisać na pv.Odebrałam wyniki
Beta 8
Progesteron 3,45
To już chyba nie ma nadziei....
![]()
Nie ma powodu do linczu Twojego zdania. Też bym powtarzała, ale aby zobaczyć, że nie ma jakiś dziwnych wzrostów. A po okresie umówiła do lekarza z dobrym usg sprawdzić endometrium.Nie zlinczujcie mnie ale ja bym powtórzyła żeby mieć pewność.
Starania to jedna wielka sinusoida. W zeszłym cyklu w ogóle mnie nie korciło testowanie, a w tym mam jakieś takie poczucie wewnętrzne że się udało i mam ochotę już szczac na testy mimo 6dpo![]()
Wam dwum to marzę powiedzieć to słynne wypier...Ja w sumie raz miałam takie bardzo wielkie przeczucie że się udało, nawet w okolicach 7 dpo miałam kropkę krwi na bieliźnie co mnie dodatkowo nakręciło. A tak to raczej neutralnie staram się już podchodzić, chociaż czas około- owulacyjny jest najtrudniejszy. Teraz im bliżej ivf tym większy wewnętrzny spokój czujęTrzymam kciuki żeby Twoje przeczucia się spełniły
![]()
Nie! Ale Twoja wiadomość mnie skłoniła do sprawdzenia i AustryjackieMoże australijskie![]()
Tak 8 maja@fckathy dobrze gada i ma ogromną wiedzę, niejedną dobrą radą mnie już tutaj poratowałaNie stresuj się za mocno, bo na pewno można tutaj podziałać jeszcze zapobiegawczo
Dobrze widziałam, że wymaz miałaś pobierany 8.05? Kurczę, ja byłam 7.05 i nadal nie mam wyników![]()