Emimi
Fanka BB :)
W sumie to nie przyszlo mi to do głowyUmyty mąż śmierdzi najbardziej, potwierdzam
Muszę mojemu kupić jakiś bezzapachowy żel do mycia...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to nie przyszlo mi to do głowyUmyty mąż śmierdzi najbardziej, potwierdzam
Muszę mojemu kupić jakiś bezzapachowy żel do mycia...![]()
Trzymam kciuki, daj znać po.Dzień dobry Dziewczyny, ja mam dzisiaj wizytę na 12:40. Wczoraj trochę spanikowałam, bo lekko stwardniał mi brzuch i bolał, więc jestem cała w nerwach czy na pewno wszystko jest dobrze. Niestety po poronieniu teraz każdy objaw będzie martwił…
10tc, 9+5Trzymam kciuki, daj znać po.Przypomnień, który to tc?
Mój jakieś 3tyg temu jak mnie jeszcze okropnie mdliło i każdy bardziej intensywny zapach powodował wymioty najpierw zrobił sobie tosty z masłem czosnkowym, a jak zaczęłam wyzywać, że teraz mi niedobrze to wypsikał dom swoimi perfumamiU mnie zamiast zanikać to mdłości i zawroty jakby sie nasiliływszystko mi śmierdzi od dywanu po umytego(!) męża!!! No przecież do głowy można dostać
Nie martw się na zapas, ja też tak miałam, wszystko było w porządku. W tej chwili biorę magnez i się uspokoiłoDzień dobry Dziewczyny, ja mam dzisiaj wizytę na 12:40. Wczoraj trochę spanikowałam, bo lekko stwardniał mi brzuch i bolał, więc jestem cała w nerwach czy na pewno wszystko jest dobrze. Niestety po poronieniu teraz każdy objaw będzie martwił…
Ooo ja 9+610tc, 9+5
a możesz polecić jakiś magnez?Mój jakieś 3tyg temu jak mnie jeszcze okropnie mdliło i każdy bardziej intensywny zapach powodował wymioty najpierw zrobił sobie tosty z masłem czosnkowym, a jak zaczęłam wyzywać, że teraz mi niedobrze to wypsikał dom swoimi perfumamioczywiście ledwo dobiegłam do łazienki.
Nie martw się na zapas, ja też tak miałam, wszystko było w porządku. W tej chwili biorę magnez i się uspokoiło
Poszłam z 3-latką do kościoła i się umęczyłam... słabo, mdło, duszno, zimno, zawroty glowy jak musiałam się do niej schylić...![]()
Ginekolog kazał kupić pregna vomi, a lekarz rodzinny powiedział, że muszę przeżyć, bo to normalne o I tak jakoś. A ten gin prywatnie w ogóle nic nie skomentował.Kurcze wspolczuje bardzo.
Wez na wizycie powiedz o tych mdlosciach i wymiotach gin niech ci tabletki przepisze podobna sa i bardzo pomagaja ale nieznam nazwy
Ja na szczęście jeśli chodzi o zapachy mam mocny żołądekU mnie zamiast zanikać to mdłości i zawroty jakby sie nasiliływszystko mi śmierdzi od dywanu po umytego(!) męża!!! No przecież do głowy można dostać
Ja kupuje w rosmanie is.ana kids 2w1 czy 3w1 taki żel bezzapachowy białe opakowanie i takie foczki są nadrukowane. Może taki kupW sumie to nie przyszlo mi to do głowy