Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No...jagodzianki są raz w roku. Trzeba zjeśćWłaśnie przyszła ciocia z jagodziankami… no jak tu jej odmówić??
Poza tym jagody mają niski ig, więc można, a nawet trzeba!No...jagodzianki są raz w roku. Trzeba zjeść
Ja robiłam 2 tygodnie temu ale zamiast cukru dodałam ksylitol, zawsze mniej kalorii![]()
Oraz mają dużo antyoksydantówPoza tym jagody mają niski ig, więc można, a nawet trzeba!![]()
Wspaniałe wieściMelduję się po sono hsg, coś ciężko szło, ale jest obustronnie przepływ. Teraz zostaje mi już tylko zaciążyć, a jak się nie uda to od kolejnego cyklu stymulacja![]()
No to widzę idziemy podobną ścieżką w podobnym czasie, bo ja będę miała drożność za tydzień w środę 10.07Melduję się po sono hsg, coś ciężko szło, ale jest obustronnie przepływ. Teraz zostaje mi już tylko zaciążyć, a jak się nie uda to od kolejnego cyklu stymulacja![]()