Bo on się nie wyświetla ma górze, ten ja założyłam jako zwykły temat, a typowe fora jak lutowek są wyżej jako fora przyszłych mam np marcowychA dlaczego ten nie może zostać jako główny?![]()
reklama
Kitsune
Moderator
Aaaaa okej to dlatego go nie widziałam na tej liścieBo on się nie wyświetla ma górze, ten ja założyłam jako zwykły temat, a typowe fora jak lutowek są wyżej jako fora przyszłych mam np marcowych

Aksamitka28
Fanka BB :)
AaaaDziękuję kochana... To trochę szok mimo wszystko, niespodziewana zupełnie, ale jak to zawsze mówiłyśmy na kreskach "jeszcze będzie pięknie". Być może właśnie terazI trzymam też mocno kciuki za Ciebie i resztę "kreskówek"
![]()

wenus018
Witajcie. Jeśli wszystko dobrze pojdzie bede marcowa mama 2025. Co jest dla mnie totalnym zaskoczeniem dlatego, że 23 grudnia urodziałam synka. W piątek myslałam, że dostałam pierwszy okres po ciazy ale cos mnie tchneło i kupiłam test wyszły dwie grube krechy. Wczoraj zrobiłam bete i wyniosła 26 tys za to progesteron drastycznie niski bo wyniósł 7,15. W poniedziałek mam wizyte i zobaczymy
Kitsune
Moderator
Witaj! Widziałam Cię dzisiaj na lutowych. Jednak zmiana terminu?Witajcie. Jeśli wszystko dobrze pojdzie bede marcowa mama 2025. Co jest dla mnie totalnym zaskoczeniem dlatego, że 23 grudnia urodziałam synka. W piątek myslałam, że dostałam pierwszy okres po ciazy ale cos mnie tchneło i kupiłam test wyszły dwie grube krechy. Wczoraj zrobiłam bete i wyniosła 26 tys za to progesteron drastycznie niski bo wyniósł 7,15. W poniedziałek mam wizyte i zobaczymy

Woo 26 tys to sporo, może to jednak starsza ciąża? Będzie dobrze, też mam dzieci z małą różnica wieku, jest ciężko ale fajnieWitajcie. Jeśli wszystko dobrze pojdzie bede marcowa mama 2025. Co jest dla mnie totalnym zaskoczeniem dlatego, że 23 grudnia urodziałam synka. W piątek myslałam, że dostałam pierwszy okres po ciazy ale cos mnie tchneło i kupiłam test wyszły dwie grube krechy. Wczoraj zrobiłam bete i wyniosła 26 tys za to progesteron drastycznie niski bo wyniósł 7,15. W poniedziałek mam wizyte i zobaczymy

Caro666
Dziewczynki moja ciąża 1 była bezproblemowa wszystko super od a do z a przy drugiej ( miałam rodzic teraz w lipcu ) byłam również spokojna wszystko super pięknie a lekarz pow nagle że serduszko nie bije w prawie 9 tyg . Dlatego ja nie chce się nastawiać ale jestem dobrej myśli . We wtorek pójdę do lekarza żeby później znów iść za 2 tyg . Nie robiłam bety i zastanawiam się czy robić . Dopytam lekarza . I tak nie ma się wpływu co ma być to będzie
3 mam za wszystkich kciuki

hemoglobina
Moderator
Po prostu wasz wątek będzie tam przeniesiony, a nie będzie inny. Nasz też się nie wyświetlał (październikowe mamy)Bo on się nie wyświetla ma górze, ten ja założyłam jako zwykły temat, a typowe fora jak lutowek są wyżej jako fora przyszłych mam np marcowych
reklama
Kitsune
Moderator
Zależy na jakim jesteś etapie. Ja mam dzisiaj dopiero 4+1, beta bardzo niska więc jeszcze pewnie zrobię raz przyrost żeby się upewnić czy rośnie prawidłowo bo trochę jestem przewrażliwiona jeśli chodzi o ten temat, straciłam kilka ciąż na różnych etapach. Ale jestem już obstawiona lekami, więc trochę mniej się o to wszystko martwię, nic więcej na tym etapie i tak nie zrobię. Jestem 2 dni po terminie okresu, a dopiero dzisiaj wyszły na teście ładne, prawilne kreski.Dziewczynki moja ciąża 1 była bezproblemowa wszystko super od a do z a przy drugiej ( miałam rodzic teraz w lipcu ) byłam również spokojna wszystko super pięknie a lekarz pow nagle że serduszko nie bije w prawie 9 tyg . Dlatego ja nie chce się nastawiać ale jestem dobrej myśli . We wtorek pójdę do lekarza żeby później znów iść za 2 tyg . Nie robiłam bety i zastanawiam się czy robić . Dopytam lekarza . I tak nie ma się wpływu co ma być to będzie3 mam za wszystkich kciuki