U
użytkowniczka 212
Gość
nooo to jest wątek staraczek...Hej wszystkim! W lipcu już na pewno nie wysikam dwóch kresek, ale może sierpień będzie dobrym miesiącem
Czy jest gdzieś może wątek staraczek?
Pozdrawiam serdecznie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nooo to jest wątek staraczek...Hej wszystkim! W lipcu już na pewno nie wysikam dwóch kresek, ale może sierpień będzie dobrym miesiącem
Czy jest gdzieś może wątek staraczek?
Pozdrawiam serdecznie![]()
Może jednak coś z tego będzie? A kiedy przypuszczalnie powinnaś dostać następną @? Ja przyznaje, że w żadnej z poprzednich ciąż nawet nie myślałam o robieniu testów owulacyjnych. Dużo chyba wynikało z tego, że człowiek jak jest młody to uważa, że ma czas na wszystko.Ten cykl mnie doprowadzi do szału. Już nic nie rozumiem. Skoku temp wciąż brak, test znów bliski pozytywnemu …
Zależy jakby na to spojrzećnooo to jest wątek staraczek...![]()
No nieeeMoja beta z dzisiaj 2,30 więc testy fałszywie dodatnie![]()
7.08, ale ostatnio coś mi się rozjeżdża więc licho wieMoże jednak coś z tego będzie? A kiedy przypuszczalnie powinnaś dostać następną @? Ja przyznaje, że w żadnej z poprzednich ciąż nawet nie myślałam o robieniu testów owulacyjnych. Dużo chyba wynikało z tego, że człowiek jak jest młody to uważa, że ma czas na wszystko.
U mnie przy biochemicznej ciąży był wyższy wynik bety, ale przyrost nieprawidłowy.No nieeemoże wyłapały biochemiczną ciążę? A może jest jeszcze jakaś szansa?
Jak to?Moja beta z dzisiaj 2,30 więc testy fałszywie dodatnie![]()
To jeszcze cała masa czasu! Czemu zaczęłaś tak wcześnie owulaki robić?7.08, ale ostatnio coś mi się rozjeżdża więc licho wie
tak, kiedyś faktycznie tak było, teraz są już tylko wątki miesięczne, więc zapraszamyZależy jakby na to spojrzećswego czasu były osobne wątki staraczek i testowanie
![]()