reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam witam mamusie my na nogsch M w pracy (wczoraj wieczorem sie pogodzilismy)Pogoda u nas fatalna od rana leje,i co tu robić w taką pogode...?Posprzątam troszke i ide do znajomej na kawke.Amelka o dziwo dzisiaj tylko raz jadła i to jeszcze ze 100 tylko.Mam ochpte dzis kupic skaner z drukarką dzisiaj w media exspert jest w promocji za 189 zł Dziewczyny znaśie siem warto ?a marki(hp).
Nutka kupuj tą drukarke hp'eki są dobre a za tą cene się opłaca. Ja ostatnio kupiłam "kombajn" epsona za 100zł.
Co jest z Amelką, że tak mało je:confused:. Celinka wcina po 200ml kaszki 5x, i zjada kisiel z 180 ml wody(sama robię), albo 200ml zupki, może taki żarłok z niej:confused:.

ale mi sie chce spac!!!!!!!!laski cisnienie Wam skacze:-p albo @ sie zbliza:-)
ja po pracy wykonczona bo od 6 na nogach a teraz brzydko sie zrobilo-strasznie wieje wiec zrezygnowalam ze spacerq:baffled:Bubus zaczyna marudzic.....i dobrze bo chetnie bym sie zdrzemnela:sorry2:a jutro ide na rano a pozniej przyjezdza moja sisi kochana z rodzicami!!!jak ja sie stesknilam :-)

Witam.
Ząbki Dusi i Adusi piękne:-)
Agnieszka widze, że u Wikusia ta sama sytuacja z ząbkami, co u Celinki.
Karolinka to ja poprosze te 2 kilo, co Ci ubyło:-D
Moc zdrówka dla Kubusia!!!
aOla co z Alunią, jak plecki i rączki???
Pandorax, E-stera, Mili801 dziękuje.
Pam Oskarek cudowny.
Mam nadzieję, że nikogo nie pominełam;-)

Do nas przyjechała ciocia, Celinka wniebo wzięta z radochy pełzać się nauczyła:-):-):-).
A teraz ciocia uczy ją siadać. Byłyśmy dzisiaj w Polkowicach. Ja złożyłam podanie o wychowawczy, bez problemów:-D, mama copś tam załatwiała, a ciotka kupiła sobie bąbową sukienke, bo w sierpniu idzie na ślub. Ja też kupiłam sobie bluzkę, przeceniona była:-D, jak naprawią nam aparat to umieszczę zdjęcie.
Pogoda u nas wmiarę, chłodno jest ale nie pada.
Jutro idę na pobranie krwi, bo w stawy mi coś wlazło, i musze zrobić CRP i ASO. Bolą mnie jak nie wiem, ale nic przed wynikami brać nie mogę:wściekła/y:. Jutro jeszcze babcia wychodzi ze szpitala:szok:, co to będzie:confused:

Właśnie mnie zamurowało, przeglądam nk i zobaczyłam zdjęcia ślubne koleżanki:-D, wzieli cichcem ślub małpy jedne;-). Mieli się pobrać przed nami, ale się pokłucili, a traz taka niespodzianka.

reklama
Do góry