reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dwie w tym jedna na pisała, ze za ost a na skypie, ze ja miałam racje :-D. Przeciez to az smieszne a kto to jest Jagna wogole??

Napisał salik_agnieszka
nie jagna nie chodzi o ciebie w moim poscie.
Ufff, to dobrze, bo tak po moim...
Wiem że jestem nowa, i krótko pisze.
Naprawde czasami czuje się jak mała dziewczynka:-(, którą się prowadzi za rączke, co niektóre komętarze nie są zbyt przyjemne i to nie tylko dla mnie, nie chce się kłucić, bo to nie leży w mojej naturze, ale też chcę się czuć dobrze na tym forum. Byłam na babyonlain i było tam sztywno, i tak jakoś nie tak, tu jest fajnie, Wy jesteście ok:-D.
Chciałabym aby tak zostało na tym forum bez kłutni i swarów.

jeju normalnie widze ze czasem nie mozna nic napisac ....Albi mozesz komus cos dosadnie powiedziec to czemu ktos nie moze ja uwazam ze aga ma racje naprawde ...a fakt ze nie kazda jest od poczatku na forum....to po co z otwartymi rakami przyjmujecie kazda mamusie skoro pozniej macie takie argumenty i zapewniam ze kazda mama przezywa to co jej dziecko robi zwlaszcza nowego Oli sie super rozwija i Esti ma prawo i fajnie ze o tym pisze tak jak inne a sa jakos mniej ze tak to ujme obdarzone oklaskami???:sorry2:moj kubus najmlodszy i duzo jeszcze nie umie i ja dopiero za mc bede sie cieszyc z tych rzeczy z krotych wy teraz a wy juz jestescie oswojone ze Wasze pociechy to potrafia i juz Was to tak nie rusza ;-)a kazdy ma swoje racje kazdy czlowiek jest inny i nalezy uszanowac jego decyzje i opinie ..a sytuacji bylo mnostwo ze nie sposob powtorzyc...to nie w zlosci jedynie stwierdzam fakty bo widze ze sytuacja sie robi napieta na maxa :baffled:

Muszę się przyłączyć.

Jeśli chodzi o wywyższanie to nie wiem jakie jest moje zdanie.. każda mama cieszy się z osiągnięc swojego dziecka i jest normą że chce się tym chwalić...
ale wiem, że czasem można by było odpuścić też... i dać szansę innym... i nie przesadzać, bo niektóre z naszych dzieci to siedziały i przekręcały się już w wieku 2 miesięcy :-D (nie mam na myśli konkretnych przykładów, ale pamiętam jak czasem chciało mi się śmiać jak czytałam )

do albi osobiście nic nie mam.... wyraziła swoje zdanie bo Joa sama o nie prosiła...
jeśli ja wstawiłabym swoje zdjęcie to liczyłabym się z tym, że komus sie może nie spodobać.. nie liczyłabym na same komplemety, bo dziewczyny są różne i gusta tez... a że albi mogła to napisać ciut delikatniej to inna kwestia... ale ma taką naturę, że jest szczera to napisała co myśli i ja ją nie uważam z tego powodu za "złą"...

salik... dobrze że piszesz co myślisz...jak coś do nas masz to wal smiało...

a gdzież to podziewa się Monika? czyżby się ulotniła z kolejnego forum ?

czesc dziewczyny :)
troszke znow sie podzialo na forum dzisiaj..... hmmm..... ja nie wiem czy mam napisac ale ja sie zgadzam z aga, tzn czasem czuje sie jak jakas malolata niedoswiadczona, ktora juz nic nie wie i na niczym sie nie zna.... dlatego tak rzadko pisze i tylko o nicolci....no a nie tylko wiek przesądza o bogactwie doswiadczen.......i tych dobrych i zlych... ahhhh....

Albi bo mialas racje ale powtarzam za ostro ....nie znamy sie osobiscie zeby takich slow uzywac komantarz komentarzem ale lagodniej bo na pewno nie byloby milo niokomu tutaj uslyszec to co napisalas a lagodniej byloby super i opinia by byla:tak:wiec nie wiem co Cie smieszy ja Was bardzo lubie ale opanujcie sie czasamibo widze ze zadna nie moze nic w waszym kierunku ostrego powiedziec bo od razu jest ironia i smiech i ponizanie tak nie moze byc nawet jesli jestescie starsze i macie wiecej doswiadczenia

reklama
wicie co sory ale musze wywalic z siebie to co mam do powiedzenia,
ALBI i jeszcze kilka innych kobitek , uwazacie sie za wszystko wiedzace i nie zwracacie uwagi ze niektore osoby boli to co piszecie, kilka innych dziewczyn tez tak uwaza ale pewnie nie podpisza sie pod tym.
.

chyba tez chodzi o mnie...szczerze mama to gdzies:sorry2:a jak ktras ma kompleks prowincji czy szczeniackiego wieku to ....:cool2:
my sie znamy znacznie dluzej i przyjaznimy poza forum, lubimy i faworyzujemy swoje dzieci i CO Z TEGO!!! skoro macie problem z naszym "dojrzalym" wiekiem, doswiadczeniem czy obeznaniem w swiecie to ....:baffled:

anja jesli chodzilo w tym o joasie to nie bylo by mi milo jak bym cos takiego od was przeczytala ....

a kto powedzial, ze ma byc milo?:-D to moje poczucie HUMORU, ktore tak uwielbiasz podobno:sorry2:

Do góry