reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

@Catia.a Brawo Mąż!
Pamiętam,że tuż po porodzie i szyciu (Strejser prawie zemdlał i go wyprosili) leżałam rozkraczona i odkryta i się zmartwiłam ,że widział te poturbowaną 😺
Ale mówił,że co z tego,że widział skoro dałam mu jego największy Skarb 😂
Często faceci nie mają wg pojęcia jak kobiecy cykl wygląda,ile potrzebuje podpasek/tamponów dziennie - gdzieś widziałam sondę,że jakiś nastolatek myślał,że okres nam leci przez cewkę moczową 😂 także naprawdę super,że są ŚWIADOMI mężczyźni

reklama
Ja dzisiaj obudziłam się i zwymiotowałam dziecku do nocnika🙈 był najbliżej, jakby widziałyście jak mój stary zadowolony wstał z łóżka i się cieszy że się udało 🤣 niestety musiałam ugasić jego radość bo niestety 6tpo to nie te mdłości co by chciał..🤣 także zaczynam po raz 3 w tym cyklu z jakąś chorobą😬 ten cykl mnie wykończy 🙈

Ja dzisiaj obudziłam się i zwymiotowałam dziecku do nocnika🙈 był najbliżej, jakby widziałyście jak mój stary zadowolony wstał z łóżka i się cieszy że się udało 🤣 niestety musiałam ugasić jego radość bo niestety 6tpo to nie te mdłości co by chciał..🤣 także zaczynam po raz 3 w tym cyklu z jakąś chorobą😬 ten cykl mnie wykończy 🙈
Ktoś kiedyś pisał na forum że jak organizm walczy z jakąś infekcją to teoretycznie łatwiej zajść bo obrona immunologiczna skupia się na patogenie i nie atakuje komórek zarodka (Chyba że coś źle zrozumiałam). Także ściskam kciuki 🤞 🤞 ☺️

Ktoś kiedyś pisał na forum że jak organizm walczy z jakąś infekcją to teoretycznie łatwiej zajść bo obrona immunologiczna skupia się na patogenie i nie atakuje komórek zarodka (Chyba że coś źle zrozumiałam). Także ściskam kciuki 🤞 🤞 ☺️
tak też to kiedyś gdzieś czytałam.. ale patrzeć na ten cykl i co się dzieje to chyba wolne zobaczyć biel 😬

To ciekawe, co piszecie, bo myślałam, że wszelkie choroby i przyjmowane leki negatywnie wpływają. Ja z kolei do okresu mam jeszcze sporo czasu, a od kilku dni czuję kłucie w podbrzuszu i oczywiście się nakręcam, sama nie wiem po co 🤦🏻‍♀️

@Catia.a Brawo Mąż!
Pamiętam,że tuż po porodzie i szyciu (Strejser prawie zemdlał i go wyprosili) leżałam rozkraczona i odkryta i się zmartwiłam ,że widział te poturbowaną 😺
Ale mówił,że co z tego,że widział skoro dałam mu jego największy Skarb 😂
Często faceci nie mają wg pojęcia jak kobiecy cykl wygląda,ile potrzebuje podpasek/tamponów dziennie - gdzieś widziałam sondę,że jakiś nastolatek myślał,że okres nam leci przez cewkę moczową 😂 także naprawdę super,że są ŚWIADOMI mężczyźni

Brawo! Kurczę czasem chyba niedoceniamy tych naszych facetów.
A jednak kurczę mają tam w głowie poukładane (choć swoje za uszami też mają - ale kto niema) Gdyby wszyscy tacy byli byłoby idealnie ❤️

Brawo! Kurczę czasem chyba niedoceniamy tych naszych facetów.
A jednak kurczę mają tam w głowie poukładane (choć swoje za uszami też mają - ale kto niema) Gdyby wszyscy tacy byli byłoby idealnie ❤️
Dokładnie:) mój też ma trochę za uszami,miewa humorki ale jestem szczęśliwa,że to z Nim założyłam rodzinę:)

@Żołna nie - grzecznie czekam do soboty:)
Będzie 14dpo 31dc to napewno będzie już wiadomo co się dzieje - a bym się wkurzyła,że rano by mi znowu jakaś testowa wyszła a za chwilę 🩸 to poczekam. 31 dc to mój maksymalny dzień w cyklu (ostatnio są po 26/28dni) także czekam

reklama
Do góry