reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
To wody smakowej jej niedam,a co do gołąbka to tylko dałam jej troszke samego farszu,to jest mieso mielone z kurczaka i ryż.Aprzypraw daje bardzo mało i wcale soli,u nas karzdy sam se do pieprza ile chce.Cukru dzieciom niedajecie a zobaczcie skład kaszki na wode bobowita skł cukier.Ico wy na to nieznaczy co ładnie zalekramowane ma być dobre.

Lepiej kup sobie coś co zawiera masło np jakis faktor z shea-daje brązową opaleniznę;-)
Mam ale nie działało, posmarowałam się balsamem z faktorem8 i na to dopiero olej. Pomysł mojego męża chciał mnie ropą wysmarować:baffled:, wolałam już olej. Na noc wysmaruje się kremem na odparzenia niuni:-D

To wody smakowej jej niedam,a co do gołąbka to tylko dałam jej troszke samego farszu,to jest mieso mielone z kurczaka i ryż.Aprzypraw daje bardzo mało i wcale soli,u nas karzdy sam se do pieprza ile chce.Cukru dzieciom niedajecie a zobaczcie skład kaszki na wode bobowita skł cukier.Ico wy na to nieznaczy co ładnie zalekramowane ma być dobre.
Kaszka ryżowa z malinami bobovity też ma cukier, tak samo jak deserki:baffled:
Ja sole troszke zupke Celince, bo jak dostawała bez soli to zlizywała z nas pot:baffled:, naszczęście juz tego nie robi.

A ja dziś wymiękam.Od rana boli mnie podbrzusze po lewej stronie nie wiem czy to jajnik.Na dodatek ból promieniuje na całą lewą nogę tak że ledwie chodzę.A teraz jeszcze popuchłam na twarzy.Ratunku :szok:

A ja dziś wymiękam.Od rana boli mnie podbrzusze po lewej stronie nie wiem czy to jajnik.Na dodatek ból promieniuje na całą lewą nogę tak że ledwie chodzę.A teraz jeszcze popuchłam na twarzy.Ratunku :szok:
Z nerkami masz coś nie tak, jak miałam zapalenie nerek to tak samo miałam. Kup debelizyne w aptece, ochydna ale z sokiem z cytryny da rade wypić.

Lepiej jedź na pogotowie- wiele chorób ma taki sam przebieg lub podobny....równie dobrze to może być wyrostek- jeszcze lekiem możesz sobie zaszkodzić
Tylko że ten cukier w kaszkach różni sie od tego w wodzie i jet w mniejszej ilosci

reklama
Do góry