e-stera
Fan(ka)
Lepiej kup sobie coś co zawiera masło np jakis faktor z shea-daje brązową opaleniznę;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam ale nie działało, posmarowałam się balsamem z faktorem8 i na to dopiero olej. Pomysł mojego męża chciał mnie ropą wysmarowaćLepiej kup sobie coś co zawiera masło np jakis faktor z shea-daje brązową opaleniznę;-)
Kaszka ryżowa z malinami bobovity też ma cukier, tak samo jak deserkiTo wody smakowej jej niedam,a co do gołąbka to tylko dałam jej troszke samego farszu,to jest mieso mielone z kurczaka i ryż.Aprzypraw daje bardzo mało i wcale soli,u nas karzdy sam se do pieprza ile chce.Cukru dzieciom niedajecie a zobaczcie skład kaszki na wode bobowita skł cukier.Ico wy na to nieznaczy co ładnie zalekramowane ma być dobre.
Z nerkami masz coś nie tak, jak miałam zapalenie nerek to tak samo miałam. Kup debelizyne w aptece, ochydna ale z sokiem z cytryny da rade wypić.A ja dziś wymiękam.Od rana boli mnie podbrzusze po lewej stronie nie wiem czy to jajnik.Na dodatek ból promieniuje na całą lewą nogę tak że ledwie chodzę.A teraz jeszcze popuchłam na twarzy.Ratunku![]()
Raczej tak, tylko 100% płatna.A bez recepty ją dostane???????????????