xewee
Fanka BB :)
Owocnych starań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owocnych starań
Najpierw grill, a później spalanie tego grillaOwocnych starań![]()
Ja bym powiedziała,że w pustych pokojach otworze agencje towarzyskąJa od teściowej usłyszałam, że po co nam taki duży dom (zaraz zaczynamy budowę), że przecież wiatr będzie hulał, bo nie ma dzieciMój szwagier ma 2 małych dzieci i presja jest odczuwalna...
Te teksty że strony rodziny są najgorsze… nie wiem jak można aż tak nie mieć w sobie jakiegoś taktu. Moi rodzice oficjalnie nie wiedzą o staraniach, chociaż między wierszami nieraz to komunikowałam. Na szczęście nie słyszę chamskich komentarzy, takie wiecie po prostu że się doczekać nie mogą. Dużo podróżują, kiedyś kupowali magnesy z nowych miejsc, teraz kupują bodziakiJa bym powiedziała,że w pustych pokojach otworze agencje towarzyską
Naprawdę nie rozumiem ludzi którzy dopytują o takie rzeczy.jakby co najmniej oni mieli finansować to wszystko.czasem jak mnie ktoś pyta czy się staramy o dziecko to mam ochotę zapytać czy chce mi się dołożyć do badań,czy w jakim celu o to pyta bo nie rozumiem.
No dla mnie to już by była niezła przeginkaTe teksty że strony rodziny są najgorsze… nie wiem jak można aż tak nie mieć w sobie jakiegoś taktu. Moi rodzice oficjalnie nie wiedzą o staraniach, chociaż między wierszami nieraz to komunikowałam. Na szczęście nie słyszę chamskich komentarzy, takie wiecie po prostu że się doczekać nie mogą. Dużo podróżują, kiedyś kupowali magnesy z nowych miejsc, teraz kupują bodziakiwiem, że nie mają złych intencji, ale czuję się wtedy jakby dostała taką mokrą ścierką w twarz
![]()
Ten tekst, żeby się nakręcać powinien być zabroniony XDNo dla mnie to już by była niezła przeginkamoja mama znów miała taką tendencję(teraz już o nic nie dopytuje,bardziej czeka na dobre wieści)że mówiła mi że się zabardzo nakręcam,a następnego dnia pytala mnie "no i co ci lekarz powiedział"a jak jej opowiedziałam to za chwilę znowu z tekstem że muszę wyluzować bo się zabardzo nakręcam i dlatego nie wychodzi
więc przestałam z nią o tym rozmawiać.wie że po prostu jak się uda to wtedy jej powiem.i tak mi lepiej
Tu już mamy klasyczny wiejski, beszczelny poziom wyśmiewania. Za taki tekst powinien być lep w twarz, bez znaczenia rodzina czy nieTen tekst, żeby się nakręcać powinien być zabroniony XD
Mojej koleżance podczas świąt wujek powiedział, że jak nie wiedzą jak to się robi to on im pokaże. Przyrzekam, że zabiłabym za taki tekst. Aczkolwiek cięte riposty przychodzą po czasie, a zazwyczaj człowieka zatyka po takim tekście.