reklama
Hashi
Fanka BB :)
Raczej takA to nie jest w sumie teraz tak,że jeśli u kogoś brzuch widać to raczej wzdecia od progesteronu?

xewee
No właśnie tak mi się wydawało, ale dużo czytalam komentarzy, gdzie podczytywałam grudniowki i tam,że tak tak widać brzuchNa tym etapie to raczej ciężko dostrzec jakikolwiek ciążowy brzuszek. Właśnie wzdęcia mogą zmylić przyszłe mamy.
Ja jutro usg na 19:45 i doczekać się nie możemy już![]()
Trzymam kciuki za wizytę;D
Mnie tak bolał ale delikatnie w 1 ciąży. Teraz boli o wiele mocniej, aż czuje taki ucisk. Więc to chyba normalne...Przyspieszyli mi na 18:30 nawet cieszę się z tego powodu. Zaczynają pobolewać mnie piersi. Ale dziwne jest że tak wcześnie boli mnie kręgosłup w odcinku lędźwiowym i to po wyspaniu się z rana![]()
sugarcane
No u mnie widać zmiany.. ale oczywiscie wiem ze to wzdęcia!No właśnie tak mi się wydawało, ale dużo czytalam komentarzy, gdzie podczytywałam grudniowki i tam,że tak tak widać brzuch
Trzymam kciuki za wizytę;D

reklama
xewee
O kurde gratulacje!Witam dziewczyny ja już po wizycie są dwa serduszka jak narazie wszystko jest dobrze oby tak do końca było trzymam kciuki za nas wszystkie.Zobacz załącznik 1703868