reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Na tym etapie to raczej ciężko dostrzec jakikolwiek ciążowy brzuszek. Właśnie wzdęcia mogą zmylić przyszłe mamy.

Ja jutro usg na 19:45 i doczekać się nie możemy już 🥹
No właśnie tak mi się wydawało, ale dużo czytalam komentarzy, gdzie podczytywałam grudniowki i tam,że tak tak widać brzuch :D

Trzymam kciuki za wizytę;D

Przyspieszyli mi na 18:30 nawet cieszę się z tego powodu. Zaczynają pobolewać mnie piersi. Ale dziwne jest że tak wcześnie boli mnie kręgosłup w odcinku lędźwiowym i to po wyspaniu się z rana 😂

Przyspieszyli mi na 18:30 nawet cieszę się z tego powodu. Zaczynają pobolewać mnie piersi. Ale dziwne jest że tak wcześnie boli mnie kręgosłup w odcinku lędźwiowym i to po wyspaniu się z rana 😂
Mnie tak bolał ale delikatnie w 1 ciąży. Teraz boli o wiele mocniej, aż czuje taki ucisk. Więc to chyba normalne...

Witam dziewczyny ja już po wizycie są dwa serduszka jak narazie wszystko jest dobrze oby tak do końca było trzymam kciuki za nas wszystkie.
IMG_20250520_093514.jpg

reklama
Do góry