xewee
Fanka BB :)
To trzymam kciukiJutro o 10![]()

Ej dziewczyny a powiedzcie mi, np 5+4 to jest 5 czy 6 tydzien ciąży? Bo dwie apki mi pokazują inaczej i już nie wiem, którą powinnam się sugerować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymam kciukiJutro o 10![]()
Dziękuję!To trzymam kciuki
Ej dziewczyny a powiedzcie mi, np 5+4 to jest 5 czy 6 tydzien ciąży? Bo dwie apki mi pokazują inaczej i już nie wiem, którą powinnam się sugerować.
Widać,że obie jesteśmy w pierwszejDziękuję!
Ej mam tę samą rozterkęjedna mówi, że piąty a druga ze szósty
To już bliziutko;-) będzie dobrze;-* ktory to będzie tydzien i dzien jutro ?Jutro o 10![]()
Hej, moim zdaniem to 5+4 to skończone 5 tygodni i już czwarty dzień szóstego tygodnia leciTo trzymam kciuki
DziękiTo już bliziutko;-) będzie dobrze;-* ktory to będzie tydzien i dzien jutro ?
No na moją logikę, to już jest szósty tydzień, skoro pięć jest skończonych, ale kto tam wieHej, moim zdaniem to 5+4 to skończone 5 tygodni i już czwarty dzień szóstego tygodnia leci
Ja tak to zawsze rozumiałam a teraz jestem w trzeciej ciąży więc albo od początku źle to rozumiałam albo jest właśnie tak![]()
Tak 6 tydzieńNo na moją logikę, to już jest szósty tydzień, skoro pięć jest skończonych, ale kto tam wie![]()
Dziękujemy za potwierdzenieTak 6 tydzień![]()
Podglądam Was tu, często jest już zarodek nawet trzymam kciukiDzięki
5+5, więc biorę pod uwagę, ze jeszcze nic nie będzie widać