xewee
Fanka BB :)
No i wszystko jasne !Tak 6 tydzień![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i wszystko jasne !Tak 6 tydzień![]()
DziękujęPodglądam Was tu, często jest już zarodek nawet trzymam kciuki![]()
Zobaczysz jutro;-* daj znać po wizycie ;-)Dzięki
5+5, więc biorę pod uwagę, ze jeszcze nic nie będzie widać
5 tydzieńTo trzymam kciuki
Ej dziewczyny a powiedzcie mi, np 5+4 to jest 5 czy 6 tydzien ciąży? Bo dwie apki mi pokazują inaczej i już nie wiem, którą powinnam się sugerować.
Nie, to jest skończony 5 i 4 dni leci już 6 tyg5 tydzień![]()
Z lekarskiego punktu widzenia jest to 5 tydzieńNie, to jest skończony 5 i 4 dni leci już 6 tyg![]()
No i masz xD chociaż dla mnie też na logikę to 6, bo 0+4 to już liczony jest jak 1 xDZ lekarskiego punktu widzenia jest to 5 tydzień![]()
Z lekarskiego, z logicznego 6Z lekarskiego punktu widzenia jest to 5 tydzień![]()
Tak, ale jeśli trafisz do szpitala to liczą tylko skończone tygodnie. Ja zawsze po prostu mówię np. 5+5 i niech każdy interpretuje jak chceZ lekarskiego, z logicznego 6bo 0+5 to nie zerowy tydzień a 1
![]()
Tak, lekarze posługują się skończonymi i w sumie to jedyna różnica, czy podamy skończony czy ten aktualny który trwaTak, ale jeśli trafisz do szpitala to liczą tylko skończone tygodnie. Ja zawsze po prostu mówię np. 5+5 i niech każdy interpretuje jak chce![]()