reklama
Celowałabym żeby to był przynajmniej 7tydz ciąży od OMNo dlatego wlasnie ja sie zastanawiam kiedy isc.. nie chcę sie stresować ze jest o kilka dni za wcześnie, zeby coś konkretnego powiedziec, a wlasnie juz 2x dokladnie tak miałam, przyjsc za 2tygodnie..
Usagitsukino
Fanka BB :)
Chyba faktycznie najlepiej w 7 tygodniu najwcześniej, aczkolwiek łatwo się mówi, każdego kusi iść zajrzeć wcześniejNo dlatego wlasnie ja sie zastanawiam kiedy isc.. nie chcę sie stresować ze jest o kilka dni za wcześnie, zeby coś konkretnego powiedziec, a wlasnie juz 2x dokladnie tak miałam, przyjsc za 2tygodnie..

Ostatnia edycja:
xewee
Moderator
No ten 7 taki bezpieczny, jeśli liczy się już na coś konkretnegoCelowałabym żeby to był przynajmniej 7tydz ciąży od OM
Hashi
Hej dziewczyny! Super, gratuluje udanych wizyt. 
U mnie beta z dziś 3636, przyrost dwudniowy 160%!
Do lekarza wybieram się 28 maja, wtedy z OM wychodzi mi 6+4, ale w ostatniej ciąży serduszko było dokładnie 7 dni po becie 4000, więc liczę, że wtedy już też będzie.

Do lekarza wybieram się 28 maja, wtedy z OM wychodzi mi 6+4, ale w ostatniej ciąży serduszko było dokładnie 7 dni po becie 4000, więc liczę, że wtedy już też będzie.

Usagitsukino
Piękny przyrost! Nie wytrzymałam i umówiłam wizytę wcześniej, czyli też na 28.5 - wtedy będzie 6+5, więc prawie identycznie. Oby tym razem zobaczyćHej dziewczyny! Super, gratuluje udanych wizyt.
Do lekarza wybieram się 28 maja, wtedy z OM wychodzi mi 6+4, ale w ostatniej ciąży serduszko było dokładnie 7 dni po becie 4000, więc liczę, że wtedy już też będzie.![]()

Ostatnia edycja:
Usagitsukino
Ja bym poszła 6+1, ewentualnie później po tygodniu jakby nie było widać, ale ja z tych niecierpliwych xdAle ten 7dmy to mówimy 6 i wzwyż? Planuje 6t1d isc..tez wlasnie 28.05, chyba ze nie znajdzie sie termin..
Chodź z nami, wszystkie będziemy mieć 28.5

reklama