Suuuuuper!Wiem ! Cieszy mnie to bardzo !!
A jak mnie cieszyło jak dwa dni temu mogłam sama pierwszy raz zmienić pieluchę
Bo w końcu usunęli wejście centralne które było przy pachwinie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suuuuuper!Wiem ! Cieszy mnie to bardzo !!
A jak mnie cieszyło jak dwa dni temu mogłam sama pierwszy raz zmienić pieluchę
Bo w końcu usunęli wejście centralne które było przy pachwinie
To zostaniemy tu jako grupa wsparcia jako mamyHej, nie dziwi Was to że nie dołączają do nas nowe dziewczyny? Niedługo już każda z nas będzie mamą i nie będzie komu kibicować!
Nie wiem co Ci doradzić, ja z 6 mrożonych komórek dawczyni miałam dwa zarodki.Dziewczyny, zadzwonili z bociana że mają dawczynie. Nie wiem czy wziąć wszystkie komórki dawczyni i dopłacić 5 tys czy sobie darować ( w standardzie jest 6) Po kilkunastu transferach w których beta nawet nie drgnęła- nie mam siły na kolejnych kilka transferów. Albo się coś zadzieje na tych swiezakach albo nie… co byście zrobiły?
Ja miałam identyczny wynik...Nie wiem co Ci doradzić, ja z 6 mrożonych komórek dawczyni miałam dwa zarodki.
Ale to jest odwrotnie. Zawsze były mrożone a teraz są swieżaki. I dylemat dot. tego ile ich zapładniać. 6 czy więcej. Uwielbiam twój optymizm MelapolaBierz. Mi na świezakach nigdy nic a z mrożonki mam małą Diablice. Chcesz być Mamą a ja czuje, że w tym roku zaciążysz![]()
To właśnie może warto zmienić jak były mrożone to teraz świeże. Ciężko powiedzieć ile zapladniac. Ja to byłam załamana że mrożone i że tylko 2 zarodki wyszły i teraz za miesiąc rodze. I też już byłam w takim stanie że wszystko wypróbowane a ciąży brak. Coprawda wiem że miałaś więcej transferów ale jak lekarze na mnie patrzyli to mówili że nie są cudotwórcami... I myślę że może akurat ta dawczyni była taka że zaskoczyło. Naprawdę warunki tego udanego transferu były chyba jedne z gorszych ale ja juz nie miałam siły. Pogadaj z lekarzem co to za dawczyni bo może będzie mieć 7 komórek a może 20 i to jest różnica. Chyba że najpierw zaplodnia 6 świeżych i resztę zamrożą. Z drugiej strony to jak z tą dawczynia by nie wyszło czy jest sens robić 5 transferów od jednej dawczyni. Wiem wszystko o kasę się rozchodzi. Szkoda ze nie możesz korzystać z programu darmowegoAle to jest odwrotnie. Zawsze były mrożone a teraz są swieżaki. I dylemat dot. tego ile ich zapładniać. 6 czy więcej. Uwielbiam twój optymizm Melapola
Choć powiem Ci że super się czuję na tej diecie bezglutenowej zleconej przez dra TŻ. Matka mi tylko słodzi że wyglądam jak strach na wróble, bo schudłam od razu 3 kg