reklama
Też zwróciłam na to uwagę
Tak samo jak jaAaa zapomniałam napisać, termin na 18 stycznia!![]()

Hashi
Fanka BB :)
Hashi
To super! U mnie w poprzedniej ciąży tydzień przenosiłam, teraz ze względu na szyjke, możliwe, że akcja zacznie sie wcześniej, ale to nigdy nie wiadomo, marzy mi sie poród w terminie.Tak samo jak ja![]()

,
Ja moje obie pociechy przenosiłam 9 dni. Oboje urodzili się w 41+2. Córka ważyła 4150g poród SN, syn 4500g (cukrzyca ciążowa) poród SN zakończony cc bo spadało tętno. Jestem ciekawa co tym razem mnie czeka. Dziś na usg blizna po cc lekarz powiedziała że jest bardzo ładna.To super! U mnie w poprzedniej ciąży tydzień przenosiłam, teraz ze względu na szyjke, możliwe, że akcja zacznie sie wcześniej, ale to nigdy nie wiadomo, marzy mi sie poród w terminie.
,
Ostatnia edycja:
Aga993
Omg, trzymam kciuki żeby wszystko się szybko skończyłoA ja miałam mieć dziś dentystę o 12 (gin o 18), ale wczoraj dostałam dziwnej wysypki na twarzy, byłam właśnie u lekarza i dowiedziałam się, że to półpasiec. Mam brać 5x dziennie heviran 800, przy większym bólu paracetamol, jestem załamana![]()

Karpatka89
A boli Cię to? Ja miałam kilka lat temu półpaśca, który się objawiał wyłącznie pęcherzem z płynem na plecach, ale nic nie bolało, także łagodnie przeszłam, choć wiem że to bywa bolesne. Masz gorączkę?A ja miałam mieć dziś dentystę o 12 (gin o 18), ale wczoraj dostałam dziwnej wysypki na twarzy, byłam właśnie u lekarza i dowiedziałam się, że to półpasiec. Mam brać 5x dziennie heviran 800, przy większym bólu paracetamol, jestem załamana![]()
reklama
Emilia_97
Zaciekawiona BB
Hej, nieśmiało się przywitam i chciałabym do was dołączyć. Mam już swoje podejście na grudniowych mamach, ale USG zweryfikowało i prawdopodobnie termin będzie na styczeń.
U mnie sytuacja zawiła, ostatnia miesiączka 8 marzec od tamtej pory zero nic krwawienia, ani plamienia.
20.05 zrobiłam testy wyszły dwie kreski jedna lekko jaśniejsza.
21.05 byłam na becie- 12 tys. Już jej nie powtarzałam ze względu na wysoką wartość. Wczoraj byłam na USG i lekarz określił wiek ciąży na około 5 tydzień. Na USG widoczny pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym na ten moment brak zarodka. Powiedział, że wszystko dobrze wygląda i że mam się nie martwić.
Dlatego tak ostrożnie dołączam jestem bardzo dobrej myśli, że będzie wszystko okej.
Następna wizyta 9.01.
U mnie sytuacja zawiła, ostatnia miesiączka 8 marzec od tamtej pory zero nic krwawienia, ani plamienia.
20.05 zrobiłam testy wyszły dwie kreski jedna lekko jaśniejsza.
21.05 byłam na becie- 12 tys. Już jej nie powtarzałam ze względu na wysoką wartość. Wczoraj byłam na USG i lekarz określił wiek ciąży na około 5 tydzień. Na USG widoczny pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym na ten moment brak zarodka. Powiedział, że wszystko dobrze wygląda i że mam się nie martwić.
Dlatego tak ostrożnie dołączam jestem bardzo dobrej myśli, że będzie wszystko okej.

Następna wizyta 9.01.