reklama
Aga993
Fanka BB :)
Ja byłam ostatnio z pakietu żeby mi dali skierowanie na badania z krwi i babka mi też tłumaczyła, że ona zakłada elektroniczną kartę żeby mieć podstawy do wystawienia skierowań, a prowadzić mogę normalnie u swojego lekarza prywatnieTamten lekarz nie jest lekarzem z luxmedu, ale ma umowę podpisana, bo prywatnie przyjmuje.
To ja pójdę do swojego, ale to nie szkodzi skoro ona założyła już kartę i wypisała wszystkie badania ?
Dzidziuś 0.43 cm z pięknie bijącym serduszkiem![]()
xewee
Moderator
07.01 piękna dataJa też chyba bym chciała zrobić NIFTY. Tylko z jednej strony… co to da? Będziemy wiedzieć, ale nie zmienimy tego. Strasznie się boję że akurat mi sie trafi chora dzidzia i wiem że nie poradzę sobie z czymś takim.
U mnie termin 07.01 wstępnie![]()

Emilia_97
Aktywna w BB
A super dziękuję za informacjęJa byłam ostatnio z pakietu żeby mi dali skierowanie na badania z krwi i babka mi też tłumaczyła, że ona zakłada elektroniczną kartę żeby mieć podstawy do wystawienia skierowań, a prowadzić mogę normalnie u swojego lekarza prywatnie

SzklanaKulka
O widzisz07.01 piękna datamoje urodziny
![]()

Ja chcę zrobić też nifty. Mam już jednak 37 lat co prawda to 3 ciąża ale boję się. Mam w domu 6 latka w sepctrum autyzmu i o ile nie było lekko tak teraz mamy naprawdę świetny czas. Dojrzałość jego i zmiany jakich dokonaliśmy ciężką pracą i terapią odpłacają się ale panicznie boję się że mogłabym mieć mocniej niepełnosprawne dziecko.
Ja mam prawie świąteczne dzieci. Córka urodziła się 18 grudnia a syn miał termin na 21 kwietnia i wypadała wtedy Wielkanoc ale postanowił do 30 kwietnia pomieszkać ze mną w brzuchuO widziszdla mnie piękna bo jestem prawosławna i to pierwszy dzień świąt Bożego Narodzenia
mam nadzieję że jednak urodzę dzień wcześniej na wigilię/trzech Króli
![]()

SzklanaKulka
U mnie wiedzą wszyscy oprócz teściów.
Mama w stanie wegetatywnym, ojciec alkoholik więc powiedziałam mu, to przynajmniej mi dupy nie zawraca.
Siostra jedyna normalna osoba, w zasadzie sama się domyśliła. I w sumie więcej rodziny nie mam nawet
A jak wasze objawy? Rozkręcają się mdłości?
Mama w stanie wegetatywnym, ojciec alkoholik więc powiedziałam mu, to przynajmniej mi dupy nie zawraca.
Siostra jedyna normalna osoba, w zasadzie sama się domyśliła. I w sumie więcej rodziny nie mam nawet

A jak wasze objawy? Rozkręcają się mdłości?
reklama
xewee
Moderator
Jeszcze nie, myślimy kolo 8, a nawet kolo 10 tygodnia powiedzieć jak już będzie wszystko potwierdzone, tu bijemy się z myślami.Rodzinie już mówiliście o ciąży? Czy jeszcze czekacie ?
U nas jeden z braci męża wie, a ja dziś siostrze ciotecznej powiem, bo muszę się komuś wygadać![]()
Ja chyba siostrze będę musiała powiedzieć wcześniej, bo na siłowni trudno mi będzie odmawiać konkretnych ćwiczeń i zejścia z obciążenia