Ja znowu muszę rotacje zrobić, bo co chwilę jakieś okazję i się zbieraJa już nawet nie pamiętam czym bawią się 3latki
Teraz to mam tak dużo zabawek, że Stachowi na dzień dziecka nic nie kupiłam![]()
reklama
dzika_wiśnia1995
Fanka BB :)
Ja to bym dzieciom kupowała zwierzątka pod każdą postaciąDziewczyny macie jakieś polecajki zabawkowe nie za miliony monet, fajnie aktywizujące i rozwijające dla 3 latka ?
olka11135
Ja znowu muszę rotacje zrobić, bo co chwilę jakieś okazję i się zbiera![]()
Widziałam na IG jakąś rolkę o tym, że "zatęsknisz za bałaganem" - szczerze mówiąc w ogóle nie tęsknię, tzn. Basia wiadomo tam jest syf - ciuchów, kosmetyków, jakiś rzeczy do włosów itd.
Ale u Janka jest super, czyściutko, trochę książek, komputer i wystarczy
U mnie dzieci mają górne piętro, tj 3 pokoje i łazienka, w sensie starszaki i ja tam wchodzę tylko jak mi kubków w kuchni brakujeWidziałam na IG jakąś rolkę o tym, że "zatęsknisz za bałaganem" - szczerze mówiąc w ogóle nie tęsknię, tzn. Basia wiadomo tam jest syf - ciuchów, kosmetyków, jakiś rzeczy do włosów itd.
Ale u Janka jest super, czyściutko, trochę książek, komputer i wystarczy![]()
Ale prawda jest taka, że co jakiś czas muszę towarzystwem wstrząsnąć aby ogarnęli pokoje i łazienkę
Nerodia
Zaciekawiona BB
Hejo! Chciałam dać znać, że byłam na rozmowie o nową pracę, dostałam ją!
zaczynam od lipca
A z innych dobrych wieści mężu przekonuje się co raz bardziej do kolejnego dzidziusia, juz mówi większymi konkretami, więc mam nadzieję, że za niedługo będę mogła dołączyć już tak pełnoprawnie do tego wątku i wątku kreskowego
Mamy też od niecałego miesiąca szczeniaka - przypominam sobie, jak to było mieć malucha w domu - pobudki w nocy, zmiana pieluch (tu sprzątanie z podłogi
) 
A z innych dobrych wieści mężu przekonuje się co raz bardziej do kolejnego dzidziusia, juz mówi większymi konkretami, więc mam nadzieję, że za niedługo będę mogła dołączyć już tak pełnoprawnie do tego wątku i wątku kreskowego
Mamy też od niecałego miesiąca szczeniaka - przypominam sobie, jak to było mieć malucha w domu - pobudki w nocy, zmiana pieluch (tu sprzątanie z podłogi
Nerodia
Zaciekawiona BB
Jej, czytam, że masz spokojne, wolne wieczory i zdeczko zazdraszczamU mnie dzieci mają górne piętro, tj 3 pokoje i łazienka, w sensie starszaki i ja tam wchodzę tylko jak mi kubków w kuchni brakuje
Ale prawda jest taka, że co jakiś czas muszę towarzystwem wstrząsnąć aby ogarnęli pokoje i łazienkęmoja córa starsza dluuugo trzymała porządek i o to dbała, a teraz? Wszystko wszędzie bo ciągle w biegu i się spieszy
![]()
Hermeneg
Dziewczyny te ze starszakami, czy któreś wasze dziecko jeździło na obozy/kolonie? Bo Basia jedzie pierwszy raz w tym roku i nie wiem ile jej kasy dać![]()
Nasza córka była na obozie harcerskim ale to był taki mini obóz bo dwa dni tylko
A na kolonie jeździć nie chce więc na razie odpuszczamy temat
olka11135
Nasza córka była na obozie harcerskim ale to był taki mini obóz bo dwa dni tylko
A na kolonie jeździć nie chce więc na razie odpuszczamy temat![]()
U nas 10 dni więc zobaczymy
Jej brat ma 14 lat i w życiu nie pojedzie nigdy na kolonię
reklama
Tak moi chłopcy jeżdżą na piłkarskie na tydzień przeważnie, ja daje 200zl i w razie czego dosyłam blikiemDziewczyny te ze starszakami, czy któreś wasze dziecko jeździło na obozy/kolonie? Bo Basia jedzie pierwszy raz w tym roku i nie wiem ile jej kasy dać![]()