reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Mam wynik. Wiem, że dziewczyny miewały podobne, ale i tak nie wiem czy nie za niski jak na 12dpo zakładając, że to była szybka implantacja. Mam mętlik w głowie. Cieszę się, że urosła, ale i tak martwi mnie ta jaśniejsza kreska z dziś rana. Co myślicie?
Zobacz załącznik 1705984
To całkiem sporo jak na 12dpo, jesteś jeszcze przed terminem @? To bardzo dobry wynik. Jakos tak mam dobre przeczucia co do twojej ciąży.

reklama
Laski, ja generalnie mam świadomość jakim jestem wrzodem na tyłku. Mam wyrzuty sumienia, że tak truję. Jakby co to piszcie mi nr telefonu - będę wysyłać Wam bliki za szkodliwe warunki, które tu stwarzam! 😁
No i mówiłam to już nie raz, ale niech to wybrzmi po raz pierwszy w czerwcu - JESTEŚCIE NAJLEPSZE! 😎

Biorę od 1dc niepokalanka i wiecie co, on to tak kocha u mnie wywoływać nudności. Tak mi dzisiaj rośnie wszystko w przełyku ... 🤢 Ja już nie wiem czy mam mrugać szybciej, łykać ślinę czy pogryzać suchary bo dosłownie prowadzę tu jakąś walkę dzisiaj i czuję, że ją spektakularnie przegram. Za ostatnim razem to na niepokalanku wymiotowałam dalej niż widziałam. 😵‍💫

Biorę od 1dc niepokalanka i wiecie co, on to tak kocha u mnie wywoływać nudności. Tak mi dzisiaj rośnie wszystko w przełyku ... 🤢 Ja już nie wiem czy mam mrugać szybciej, łykać ślinę czy pogryzać suchary bo dosłownie prowadzę tu jakąś walkę dzisiaj i czuję, że ją spektakularnie przegram. Za ostatnim razem to na niepokalanku wymiotowałam dalej niż widziałam. 😵‍💫
A co on Ci daje? Na co się go łyka?

Laski, ja generalnie mam świadomość jakim jestem wrzodem na tyłku. Mam wyrzuty sumienia, że tak truję. Jakby co to piszcie mi nr telefonu - będę wysyłać Wam bliki za szkodliwe warunki, które tu stwarzam! 😁
No i mówiłam to już nie raz, ale niech to wybrzmi po raz pierwszy w czerwcu - JESTEŚCIE NAJLEPSZE! 😎
proszę cię! Truj ile musisz 😁
Jest dobrze, dobrze beta przyrasta 💓

reklama
Do góry