ja codziennie o 21 padam na twarzDzień dobryjak tam wasz weekend?
u mnie kolejny dzień z mdłościami ale chyba są mocniejsze niż wczoraj
![]()
reklama
Hejka
Fajnie będzie do Was się przyłączyć. Na ten moment ciąża 4+5, beta oznaczona 3 razy rośnie ładnie. W środę idziemy z mężem do lekarza mając nadzieję że będzie już coś widać 
Dzień dobryjak tam wasz weekend?
u mnie kolejny dzień z mdłościami ale chyba są mocniejsze niż wczoraj
![]()
U mnie akurat mdłości są trochę mniejsze niż na początku, za to piersi zaczęły boleć jak na okres . I też 20-21 muszę iść spać. Funkcjonuję trochę jak emerytka
Kitsune
Moderator
Witaj!HejkaFajnie będzie do Was się przyłączyć. Na ten moment ciąża 4+5, beta oznaczona 3 razy rośnie ładnie. W środę idziemy z mężem do lekarza mając nadzieję że będzie już coś widać
![]()
Poradzisz sobieJa jutro idę na betę. Jestem ogólnie przerażona i cały czas płacze.. mam jedno dziecko 3 lata i cały czas się boję że sobie nie poradzę.
Gratulacje i witamyHejkaFajnie będzie do Was się przyłączyć. Na ten moment ciąża 4+5, beta oznaczona 3 razy rośnie ładnie. W środę idziemy z mężem do lekarza mając nadzieję że będzie już coś widać
![]()
nicola27
Fanka BB :)
Witamy.HejkaFajnie będzie do Was się przyłączyć. Na ten moment ciąża 4+5, beta oznaczona 3 razy rośnie ładnie. W środę idziemy z mężem do lekarza mając nadzieję że będzie już coś widać
![]()
Ja też wieczorem.szybko padam.ja codziennie o 21 padam na twarzpo za tym nic, ale u nas brzydki weekend takze pod znakiem netflixa
![]()
Dziś chyba pierwsze takie mdłości mam. Rano głodna bo zobaczyłam coś smacznego a jak zjadłam to mam ochotę zwrócić..leżę już z godzinę i jest mi strasznie niedobrze..
Paulina9303
Masakra dziś zjadłam ledwo jedną kanapkę o 10:45 i nie mam w ogóle apetytu. 
Dziewczyny wstajecie już w nocy do toalety?
lubicie ten stan bycia w ciąży?
Dziewczyny wstajecie już w nocy do toalety?
lubicie ten stan bycia w ciąży?
nicola27
Ja wstaję ale to u mnie normalne. Bo ja bardzo dużo pije
Trudne pytanie czy lubię ... Niby tak zwłaszcza gdy czuję się dobrze. W sumie to lubiłam teraz nie wiem bo to czas gdzie nic nie możesz zrobić , nie masz na nic wpływu.
Ogólnie uważam że najlepsza to pierwsza ciąża. Nie znasz się. Wszystko jest nowe . Niby wiesz że może być różnie ale zazwyczaj jest jakaś niewiedza.
Z każdą kolejną wiesz że nic nie możesz zrobić i znasz zagrożenia
Trudne pytanie czy lubię ... Niby tak zwłaszcza gdy czuję się dobrze. W sumie to lubiłam teraz nie wiem bo to czas gdzie nic nie możesz zrobić , nie masz na nic wpływu.
Ogólnie uważam że najlepsza to pierwsza ciąża. Nie znasz się. Wszystko jest nowe . Niby wiesz że może być różnie ale zazwyczaj jest jakaś niewiedza.
Z każdą kolejną wiesz że nic nie możesz zrobić i znasz zagrożenia
reklama