reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WĄTEK ZAMKNIĘTY

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przez cały czas atakujesz mnie odnośnie tego, że jakim prawem ja odebrałam to jako BRAK SERDECZNOŚCI. No widzisz, takim prawem, że MOGŁAM. Takim prawem, że WIĘKSZOŚĆ UŻYTKOWNICZEK ODBIERA TO JAKO BRAK SERDECZNOŚCI. Nie będę doszukiwać się na siłę uprzejmości i serdeczności tam, gdzie jej nie ma. Rozejrzałam się po forum, zobaczyłam wypowiedzi Lady Loki i zobaczyłam, z kim mam do czynienia. W Twojej pierwszej wiadomości do mnie napisałaś, że mnie NIE ROZUMIESZ. no widzisz, tylko że Ty NIE MUSISZ MNIE ROZUMIEĆ, a ja nie muszę Ci nic tłumaczyć. Mówisz mi o wyzwiskach, podczas gdy Ty nazwałaś mnie TROLLEM.

reklama
Widać różnicę i to bardzo. A wiesz czemu czy nie wiesz ?
Nikt Ci nie musi terminem używanym w języku angielskim odpowiadać na polskim forum .
jako świeżo upieczona przyszła mama nie wiem jak określić taki obraz na USG, miałam prawo uważać, że powszechnie używanym terminem jest "potty shot", bo to słyszałam, a o "ujęciu z nocnika" nie :)

Ale wiesz że nikt Ci nie broni na tym zagranicznym forum zostać ?
"zostać"? Ja do zagranicznego forum nie dołączyłam, jestem Polką, mieszkam w Polsce, moim językiem codziennym jest polski, więc dołączyłam do polskiego forum, mam się tutaj spodziewać gorszego traktowania?

Dużo jest takich wątków o płci dziecka i normalnie dostają dziewczyny odpowiedź. Tutaj też autorka dostała odpowiedź. Nie uważam ,że była kąśliwa czy złośliwa. Po czym odpisała ,że brak jest serdeczności. Serio ? To się nazywa brak serdeczności? Dżysys!
A później zaczęła wyzywać stąd właśnie ta dluuuga i nieprzyjemna konwersacja..
A Później jeszcze napisała, że to źle o Tobie o reszcie administracji świadczy bo my tutaj funkcjonujemy.
No ludzie !
Wiem, że emocje są, i że każdy może mieć swoje spojrzenie na ton czy intencje. Ale dalsze dokładanie komentarzy w stylu „dżysys” czy wyliczanie, kto co powiedział, tylko ciągnie temat dalej – a to już nikomu nie służy.

Wiem, że emocje są, i że każdy może mieć swoje spojrzenie na ton czy intencje. Ale dalsze dokładanie komentarzy w stylu „dżysys” czy wyliczanie, kto co powiedział, tylko ciągnie temat dalej – a to już nikomu nie służy.
A nie możesz po prostu zamknać tematu i nakręcającego się hejtu? Bo w tym momencie mamy tutaj falę hejtu i to nie na Autorkę.

@aniaslu Czy ten wątek nie powinien już być zamknięty do pisania?

Dla mnie jest tu mnóstwo hejtu skierowanego w jedną z forumek, wymienianą wprost z nicku. Przekracza to rozmowę o błędach i emocjach. Do tego znajdują się tu oskarżenia w kierunku całej społeczności BabyBoom (i dalej: w kierunku matek, być może tylko tych polskojęzycznych).

Być może społeczność chciałaby podyskutować nt. netykiety na BB, ale na to powinien być oddzielny wątek i taką dyskusję powinien ktoś na bieżąco moderować (w szerokim znaczeniu tego slowa, a nie tylko w sensie technicznej oblsugi postow).

reklama
@aniaslu Czy ten wątek nie powinien już być zamknięty do pisania?

Dla mnie jest tu mnóstwo hejtu skierowanego w jedną z forumek, wymienianą wprost z nicku. Przekracza to rozmowę o błędach i emocjach. Do tego znajdują się tu oskarżenia w kierunku całej społeczności BabyBoom (i dalej: w kierunku matek, być może tylko tych polskojęzycznych).

Być może społeczność chciałaby podyskutować nt. netykiety na BB, ale na to powinien być oddzielny wątek i taką dyskusję powinien ktoś na bieżąco moderować (w szerokim znaczeniu tego slowa, a nie tylko w sensie technicznej oblsugi postow).
Polka wygania Polkę na zagraniczne konto, ale to ja oskarżam "polskojęzyczne matki". HIT

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry