Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Ja w tej ciąży się jeszcze bardziej stresuję niż w poprzedniej, a myślałam, że to niemożliwe 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiSuper wiadomości i ten zmniejszony krwiak! Mam nadzieje, ze też to usłysze na wizycie 26.06.
Nie plamię nic a nic, także mam nadzieje, ze się wchłania.
Bedzie dobrze ;-* ja też mam różne dziwne sny ;-( usg mam w czwartek i też już siedzę jak na szpilkach... musimy przetrwać ten trudny czas!U mnie średnio, poprzedniej nocy mialam sny o poronieniach, a dziś w nocy przebudzalam się bo jak zmieniam pozycję to pobolewa mnie brzuch. Mdłości nie odpuszczają. Oczywiście jestem cała zestresowana, wizytę mam dopiero za tydzień w środę![]()
To prenatalne mamy w ten sam dzieńTrzymam kciukija kolejną wizytę mam 25.06 i później 1 i 7 lipca prenatalne
A dlaczego prenatalne 2 dni?To prenatalne mamy w ten sam dzień![]()
Znaczy się ja mam tylko 7, ale wiem, że niektóre kliniki robia jednego dnia usg, innego np. pappa. Chociaż niektórzy też robia tez dwa rodzaje prenatalnych nifty i te refundowane.A dlaczego prenatalne 2 dni?
To moja trzecia ciąża ale nigdy na prenatalnych nie byłam i jestem w tym temacie zielona
Ja jestem trochę na tym punkcie zakręcona - w poprzedniej ciąży byłam na NFZ i z pakietu medycznego, teraz idę na NFZ i prywatnie, stąd dwa terminy. Oprócz tego w przyszłym tygodniu robię sancoA dlaczego prenatalne 2 dni?
To moja trzecia ciąża ale nigdy na prenatalnych nie byłam i jestem w tym temacie zielona
Tak ja mam tak rozdzielone właśnie. 25 idę na pappa a 1 lipca usg. Tak mi rozdzielili.Znaczy się ja mam tylko 7, ale wiem, że niektóre kliniki robia jednego dnia usg, innego np. pappa. Chociaż niektórzy też robia tez dwa rodzaje prenatalnych nifty i te refundowane.
Ja stwierdziłam, że jesli cos na refundowanych wyjdzie nie tak to wtedy nifty, ale jestem dobrej mysli.![]()
Jakby, odpukać coś wyszło nie tak na prenatalnych, to będę robić amniopunkcję, a najchętniej to w ogóle wes bym zrobiła w takiej sytuacjiJa jestem trochę na tym punkcie zakręcona - w poprzedniej ciąży byłam na NFZ i z pakietu medycznego, teraz idę na NFZ i prywatnie, stąd dwa terminy. Oprócz tego w przyszłym tygodniu robię sanco![]()
To prawie identycznie jak ja! 25.06 wizyta i 1 i 8 lipca prenatalneTrzymam kciukija kolejną wizytę mam 25.06 i później 1 i 7 lipca prenatalne