asiaelakasia
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Za niski na zdrową ciążę i za wysoki na poronienie (na ten moment). Może już spada i będzie poronienie samoistne a może się utrzymywać i będzie to CP. Ja miałam badany 3 razy. Przy pierwszej becie 7,20, po dwóch dniach 9,5 i był to wyznacznik CP (wraz z plamieniami)Dobra dziewczynki mam wyniki 7,84
Tak, ciągnie cały czas. W każdej ciąży ciągnęło dość długoCzy ciągnie was jeszcze podbrzusze? Dzisiaj jak kichnęłam to tak mnie w pachwinach pociągnęłono i znowu odezwał się mięsień gruszkowy (czy jakoś tak)
![]()
Dzisiaj mnie ciągnęło ale cały dzień na nogach.. pracy miałam mnóstwo, ale impreza się udała.. tyle że teraz tak mnie boli głowa, aż mi niedobrze.. musiałam wziąć paracetamolCzy ciągnie was jeszcze podbrzusze? Dzisiaj jak kichnęłam to tak mnie w pachwinach pociągnęłono i znowu odezwał się mięsień gruszkowy (czy jakoś tak)
![]()
Ja też dziś taki ciężki dzień. Jeszcze jutro :/Dzisiaj mnie ciągnęło ale cały dzień na nogach.. pracy miałam mnóstwo, ale impreza się udała.. tyle że teraz tak mnie boli głowa, aż mi niedobrze.. musiałam wziąć paracetamol![]()
ja dzisiaj lepiej, jak codziennie lekkie mdłości ale nie najgorzej. Córka u teściowej więc chwila spokojuHejka. Jak na razie dziś całkiem dobrze się czuje. . Jestem nie wyspana bo dziś znowu praca ale już wszystko ogarnięte więc teraz ogarnąć dom bo wczoraj nie bardzo mi to szło.
A jak Wy się czujecie?