reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamusie 2026

Dobra dziewczynki mam wyniki 7,84

Załączniki

• Screenshot_2025-06-14-15-41-09-651_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-14-15-41-09-651_com.android.chrome.jpg
    194,8 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Dobra dziewczynki mam wyniki 7,84
Za niski na zdrową ciążę i za wysoki na poronienie (na ten moment). Może już spada i będzie poronienie samoistne a może się utrzymywać i będzie to CP. Ja miałam badany 3 razy. Przy pierwszej becie 7,20, po dwóch dniach 9,5 i był to wyznacznik CP (wraz z plamieniami)
Jeśli pojawi się ból brzucha dość silny i, nie daj Boże, ból w okolicy barków to nie czekaj do poniedziałku tylko biegiem na IP. Jeśli bez bólu to myślę że poniedziałek będzie ok żeby się stawić.

Czy ciągnie was jeszcze podbrzusze? Dzisiaj jak kichnęłam to tak mnie w pachwinach pociągnęło 😳😳😳 no i znowu odezwał się mięsień gruszkowy (czy jakoś tak) 🙄🙄🙄

Czy ciągnie was jeszcze podbrzusze? Dzisiaj jak kichnęłam to tak mnie w pachwinach pociągnęło 😳😳😳 no i znowu odezwał się mięsień gruszkowy (czy jakoś tak) 🙄🙄🙄
Dzisiaj mnie ciągnęło ale cały dzień na nogach.. pracy miałam mnóstwo, ale impreza się udała.. tyle że teraz tak mnie boli głowa, aż mi niedobrze.. musiałam wziąć paracetamol 🙈

Ja wczoraj to padłam usypiając córkę 🥴 a potem się przebudzialam ale tak mnie mdliło, było mi zimno ze normalnie myślałam że gorączkę mam 🫠
A od rana mdłości dalej 😬😬

Hejka. Jak na razie dziś całkiem dobrze się czuje. . Jestem nie wyspana bo dziś znowu praca ale już wszystko ogarnięte więc teraz ogarnąć dom bo wczoraj nie bardzo mi to szło.
A jak Wy się czujecie?

Hejka. Jak na razie dziś całkiem dobrze się czuje. . Jestem nie wyspana bo dziś znowu praca ale już wszystko ogarnięte więc teraz ogarnąć dom bo wczoraj nie bardzo mi to szło.
A jak Wy się czujecie?
ja dzisiaj lepiej, jak codziennie lekkie mdłości ale nie najgorzej. Córka u teściowej więc chwila spokoju ☺️ ale jest meeega gorąco a ja w domu w bluzie i grubych skarpetach 😳😳 nie pamiętam czy poprzednio też tak miałam, ale wtedy był to w sumie styczeń/luty więc może nie odczułam tej różnicy aż tak 🙈

reklama
U mnie dziś wypadło kilka skrzepów. Temperaturę mam w normie, brzuch mnie boli "standardowo", jak od początku ciąży. Zastanawiam się, czy nie nastawiać się na najgorsze.. Po problemie z szyjką macicy, który ostatnio wyszedł, doszło przeziębienie, a teraz to. Czuję się bardzo "do niczego". W piątek na wizycie wszystko było ok, Doktor doszukiwał się nawet serduszka..

Do góry