olka11135
Fanka BB :)
Dobra dziewczynki mam wyniki 7,84
Niestety nie wygląda to dobrze.
Prawidłowy progesteron w ciąży to min. 11ng, a taki żeby na 100% wykluczyć CP 25ng
Daj znać koniecznie co z Tobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra dziewczynki mam wyniki 7,84
to tak samo mam, pewnie faktycznie coś po CCno mnie przy gwaltownym wygibasie zazwyczaj tak pociagnie![]()
dzisiaj 7+0, ostatnio tylko pecherzyk bylo 5+0
Serio w 8 tygodniu? Mój detektor zakopany i myślę koło 12 go wykopać jak wszystko będzie dobrzeto tak samo mam, pewnie faktycznie coś po CC
Bedize dobrze, trzymam kciuki
Oo właśnie sprawdziłam że ja niby mam 7+1będę pamiętać teraz
ja ogólnie do wizyty nawet nie śledzę tego, nie chce sobie nadziei robić
choć powiem że przeszło mi przez myśl żeby wyjąć detektor tętna bo chyba około 8 tygodnia udało mi się w poprzedniej wyłapać i zobaczyć czy coś będzie ale się powstrzymałam
![]()
Nie za wcześnie? Mi się wydawało, że bezpiecznie można używać takiego detektora dopiero od 12 tygodnia.to tak samo mam, pewnie faktycznie coś po CC
choć powiem że przeszło mi przez myśl żeby wyjąć detektor tętna bo chyba około 8 tygodnia udało mi się w poprzedniej wyłapać i zobaczyć czy coś będzie ale się powstrzymałam
![]()
Bardzo mi przykroNiestety, nasza historia nie skończyła się dobrze. Wieczorem pojawiło się krwawienie, udałam się na SOR, zostało stwierdzone poronienie zagrażające. Po kilku godzinach poroniłam. Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję, że każda z Was doświadczy upragnionego happy endu.
Wierzę, że to wszystko było po to, żeby przypomnieć mi, co w życiu jest najważniejsze. Teraz czas zadbać o swoje zdrowie. Ściskam Was wszystkie mocno i dziękuję za okazane wsparcie.
Ja też 7+1. Kiedy masz termin porodu?to tak samo mam, pewnie faktycznie coś po CC
![]()
Mi w miarę pomaga częste podjadanie i nie mogę się doprowadzić nawet do najmniejszego głodu. Najgorzej mam w nocy i po nocy wtedy nie dość, że mam nudności to jeszcze odrzuca mnie od jedzenia.Ja też 7+1. Kiedy masz termin porodu?
Dziewczyny, co na te mdłości? Wykończę się niedługo. Aż mnie w nocy wybudzają
Najgorsze jest też to zmęczenie i niemożność wypicia kawy.
nie jestem w 100% pewna czysto był 8 (bo to było ponad 2 lata temu), ale pamiętam że na pewno wcześniej niż było w instrukcji, bo tam ze od 10 wyłapuję.Serio w 8 tygodniu? Mój detektor zakopany i myślę koło 12 go wykopać jak wszystko będzie dobrze![]()
Mam tak samo. Czyli co? Sucharki w nocy?Mi w miarę pomaga częste podjadanie i nie mogę się doprowadzić nawet do najmniejszego głodu. Najgorzej mam w nocy i po nocy wtedy nie dość, że mam nudności to jeszcze odrzuca mnie od jedzenia.