reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
no mnie przy gwaltownym wygibasie zazwyczaj tak pociagnie 🤔
dzisiaj 7+0, ostatnio tylko pecherzyk bylo 5+0
to tak samo mam, pewnie faktycznie coś po CC 🙈

Bedize dobrze, trzymam kciuki 🍀

Oo właśnie sprawdziłam że ja niby mam 7+1 🙈 będę pamiętać teraz 😁 ja ogólnie do wizyty nawet nie śledzę tego, nie chce sobie nadziei robić 🙈🙈 choć powiem że przeszło mi przez myśl żeby wyjąć detektor tętna bo chyba około 8 tygodnia udało mi się w poprzedniej wyłapać i zobaczyć czy coś będzie ale się powstrzymałam 😅😅😅

Oo właśnie sprawdziłam że ja niby mam 7+1 🙈 będę pamiętać teraz 😁 ja ogólnie do wizyty nawet nie śledzę tego, nie chce sobie nadziei robić 🙈🙈 choć powiem że przeszło mi przez myśl żeby wyjąć detektor tętna bo chyba około 8 tygodnia udało mi się w poprzedniej wyłapać i zobaczyć czy coś będzie ale się powstrzymałam 😅😅😅
Serio w 8 tygodniu? Mój detektor zakopany i myślę koło 12 go wykopać jak wszystko będzie dobrze ♥️♥️♥️

Nie za wcześnie? Mi się wydawało, że bezpiecznie można używać takiego detektora dopiero od 12 tygodnia.

Niestety, nasza historia nie skończyła się dobrze. Wieczorem pojawiło się krwawienie, udałam się na SOR, zostało stwierdzone poronienie zagrażające. Po kilku godzinach poroniłam. Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję, że każda z Was doświadczy upragnionego happy endu.
Wierzę, że to wszystko było po to, żeby przypomnieć mi, co w życiu jest najważniejsze. Teraz czas zadbać o swoje zdrowie. Ściskam Was wszystkie mocno i dziękuję za okazane wsparcie.
Bardzo mi przykro 😭💔😭🫂
Zadbaj o siebie i jeszcze będzie dobrze 🫂

Ja też 7+1. Kiedy masz termin porodu?

Dziewczyny, co na te mdłości? Wykończę się niedługo. Aż mnie w nocy wybudzają🤦🏻‍♀️
Najgorsze jest też to zmęczenie i niemożność wypicia kawy.

Ja też 7+1. Kiedy masz termin porodu?

Dziewczyny, co na te mdłości? Wykończę się niedługo. Aż mnie w nocy wybudzają🤦🏻‍♀️
Najgorsze jest też to zmęczenie i niemożność wypicia kawy.
Mi w miarę pomaga częste podjadanie i nie mogę się doprowadzić nawet do najmniejszego głodu. Najgorzej mam w nocy i po nocy wtedy nie dość, że mam nudności to jeszcze odrzuca mnie od jedzenia.

reklama
Do góry