reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe mamy 2026

A ja dziś byłam na badaniach- morfologia mi ładnie wróciła do normy, na początku ciąży trochę parametrów mi się porozjeżdżało, tsh spadło z 2.2 na 1.2 czyli pewnie dobrze przeczuwałam, że estrofem mi podniósł wartość tsh, pani doktor mówiła że być może ciąża podniosła wartość- tydzień temu odstawiłam estrofem i znów jest ok.
No i progesteron 38 ng/ml więc też jestem spokojniejsza, że ładnie się trzyma ☺️
to teraz tylko czekać do wizyty 23.06 🥰

reklama
Ja z mdłościami dzisiaj lepiej, piersi też praktycznie przestały boleć, rankiem mocniej, a im dalej w dzień tym prawie wcale, także też fajnie. W poprzedniej ciąży bolały okrutnie do 10tc.
Za to właśnie cera jak u nastolatki… chociaż mój krem i serum robi robotę i szybko zalecza te zmiany. 🤍

Dziękuję ze piszecie, ja wlasnie dopisywałam tez terminy wizyt jak ktoś podawal do tej tabelki, nudzi mi sie 🫣 tzn w sumie nie😅, ale jako że juz chwile na forum jestem to wiem ze zawsze ktoś zbiera te terminy i daty, i pozniej sobie przypominamy i wspieramy sie w tych dniach❤️🌸
Ja prenatalne mam 24.06 😁
Wizyta 03.07 😉

reklama
Do góry