Ja mialam Clexane calą ciąze, do tego Acard, w pierwszym trymestrze SmofLipid (odpowiednik Intralipidu), do tego jeszcze Accofil i oczywiście tona progesteronu i estrogenow…no to swoje przezylas. U nas te 6 lat temu byl drugi transfer pozytywny ale mielismy tylko 3 zarodki a z 1 transfer byl z dwoma, wiec zostal nam jeden, ten oceniony jako gorszy a z niego mam cudowna córkęja swoje przeszlam jak dowiedziaklam sie ze przechodze menopauze po 30, majac 34 lata mialam AMH 0,07 potem robiac in vitro z kd mialam 0,04. Stymulacja na wlasnych komorkach nie dala kompletnie nic, wiec zdecydyowalismy sie na kd. A robiac ten szczesliwy transfer nie dostalam nawet krwawienia biorac tabletki i dr zdecydowal sie robic bez tego. Ale miaalam tez scratching endometrium, po stweirdzonej ciazy ( beta) dostalam dopiero wyniki badan immunologicznych, bo robilam te badania nie wierzac ze sie uda transfer ten po tym nieudanym, maz jeszcze mial zly wynik DNA plemnikow wiec juz sie zamalalam. No wiec jak po poztywnej becie zobaczylam zle wyniki , ze mam kir AA itp to wpadlam w panike ze ciazy nie utrzymam i Pasnik zalezil mi inttralipid, bralam tez zasttrzyki z neoparinu przez swoja mutacje, mialam krwiaki w ciazy i krwotoki, polowe ciazy to sie oczyszczalam po tych krwotokach
takze teraz sie denerwuje, bo wiem ze raczej na standardowych lekach ciezko mi bedzie utrzymac ciąze. Mam nadzieje , ze dostane odpowiednie recepty i zalecenia po tym jak lekarz dostanie historie mojego in vitro i ciazy
reklama
Ja miałam przygody. Dojechałam do szpitala dałam dokumenty i podłączają mnie pod ktg... I... tętno niskie! Położna do drugiej mówi dzwon po lekarzy, robimy pilnie cc. Ja w ryk... szybkie przebranie. Po 15 minutach Wiktor był na świecie! Dookoła chyba 15 lekarzy żeby w razie czego go ratować! Całe szczęście To był chwilowy spadek i Wiktor dostał 10 pkt. Jest zdrowy.
Dzisiaj przespał prawie cały dzień! Próbuje jeść z piersi. Ja też się czuję dobrze. Myślałam że będzie gorzej. Mąż jest że mną i razem go podziwiamy i zastanawiamy się jak go podnieść przewijać i karmić
zapomnieli wyjąć z brzucha jego instrukcję obsługi
hahaha
Dzisiaj przespał prawie cały dzień! Próbuje jeść z piersi. Ja też się czuję dobrze. Myślałam że będzie gorzej. Mąż jest że mną i razem go podziwiamy i zastanawiamy się jak go podnieść przewijać i karmić

olka11135
Fanka BB :)
Ja miałam przygody. Dojechałam do szpitala dałam dokumenty i podłączają mnie pod ktg... I... tętno niskie! Położna do drugiej mówi dzwon po lekarzy, robimy pilnie cc. Ja w ryk... szybkie przebranie. Po 15 minutach Wiktor był na świecie! Dookoła chyba 15 lekarzy żeby w razie czego go ratować! Całe szczęście To był chwilowy spadek i Wiktor dostał 10 pkt. Jest zdrowy.
Dzisiaj przespał prawie cały dzień! Próbuje jeść z piersi. Ja też się czuję dobrze. Myślałam że będzie gorzej. Mąż jest że mną i razem go podziwiamy i zastanawiamy się jak go podnieść przewijać i karmićzapomnieli wyjąć z brzucha jego instrukcję obsługi
hahaha
A Ty nie byłaś na czczo?
ByłamA Ty nie byłaś na czczo?
Kasialucky
Gratulacje mamusiu !!!Urodziłam, wszystko ok. Później napiszę co i jak.

olka11135
Byłam
Bo ja dwukrotnie poszłam na KTG głodna jak wilk. I wlasnie zawsze tętno bylo słabe i położna pierwsze co to pytała czy jadłam porządne śniadanie przed badaniem

Różne położne, różne szpitale, rozne dzieci więc raczej faktycznie ma to wplyw na dziecko
Mega radość!! Jesteś bardzo dzielna!!! Rety a dopiero co pamiętam jak sobie nawzajem kibicowalysmy a teraz obie mamy juz swoje największe Szczęście przy sobie!! Ile wazyl i mierzyl Pan Wiktor???Ja miałam przygody. Dojechałam do szpitala dałam dokumenty i podłączają mnie pod ktg... I... tętno niskie! Położna do drugiej mówi dzwon po lekarzy, robimy pilnie cc. Ja w ryk... szybkie przebranie. Po 15 minutach Wiktor był na świecie! Dookoła chyba 15 lekarzy żeby w razie czego go ratować! Całe szczęście To był chwilowy spadek i Wiktor dostał 10 pkt. Jest zdrowy.
Dzisiaj przespał prawie cały dzień! Próbuje jeść z piersi. Ja też się czuję dobrze. Myślałam że będzie gorzej. Mąż jest że mną i razem go podziwiamy i zastanawiamy się jak go podnieść przewijać i karmićzapomnieli wyjąć z brzucha jego instrukcję obsługi
hahaha
3200 i 54cmMega radość!! Jesteś bardzo dzielna!!! Rety a dopiero co pamiętam jak sobie nawzajem kibicowalysmy a teraz obie mamy juz swoje największe Szczęście przy sobie!! Ile wazyl i mierzyl Pan Wiktor???

reklama
Było o połowę za małe. Chyba wiedzieli co robią...Bo ja dwukrotnie poszłam na KTG głodna jak wilk. I wlasnie zawsze tętno bylo słabe i położna pierwsze co to pytała czy jadłam porządne śniadanie przed badaniem
Różne położne, różne szpitale, rozne dzieci więc raczej faktycznie ma to wplyw na dziecko